Soukromá psychologická praxe
Havlíčkovo nábřeží 2728/38, Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Havlíčkovo nábřeží 2728/38, Ostrava

800 Kč

Soukromá psychologická praxe

Vystudoval jsem jednooborovou psychologii na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně.

Po dokončení studia jsem nastoupil k Armádě České Republiky, kde jsem sloužil jako vojenský psycholog 1. oddělení Odboru operační psychologie Agentury vojenského zdravotnictví. Byl jsem zařazen k posádce 42.mechanizovaného praporu 4.brigády rychlého nasazení. Zde jsem se věnoval individuální a terapeutické práci, rozvojovým programům, školení a vzdělávání, psychodiagnostice, designování a realizace výběrových řízení na specializované pozice, psychologickým kurzům pro vojáky AČR nebo přípravám vojáků na zahraniční operace.

Nyní pracuji jako školní psycholog na základní a střední škole.

Od ledna 2024 jsem účastníkem akreditovaného psychoterapeutického výcviku v Gestalt terapii pod Institutem pro výcvik v Gestalt terapii v Praze.

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. René Matlášek? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor