Zobrazit ostatní profily parodontologů v okolíCeník
Karla Chudárková
Dobrý den, ráda bych vyvedla z omylu pacienty,kteří se bojí zákroku u mě konkrétně augmentace obou zubních čelistí a plast.operace Edlánovou metodou.Bála jse se už měsíc před operací,možná dýl.Zbytečný stres...Pooperační bolest téměř nulová.Hrozně jsem se bála,ale obavy "až to příjde k sobě" jsem měla naprosto ZBY-TEČ-NÉ Moc děkuji Mudr Cahovi za vstřícný přístup a zachráněné vlastní zuby
Vy,co to máte před sebou,hlavu vzhůru,dentální hygiena je mnohem bolestivější
Libor Orel
V r. 2006 jsem absolvoval zákrok - augmentaci na obou čelistech, což mi zachránilo zuby. Pravidelné kontroly ve zdejší ambulanci to potvrzují. Absolutní profesionalita, vstřícná, otevřená komunikace, empatie jak Mudr. Cahy, tak celého týmu. Děkuji!
Mirek
Nejúžasnější přístup a profesionalita s kterou jsem se kdy v životě setkal , naprosto profesionálně sehraný tým a pan doktor Caha nemá konkurenci ve svém oboru ,pomohl mne maximálně .Bezkonkurenčí se srovnáním s předchozími soukromými klinikami , doporučuji všem !,
JoJaK
MUDr. René Caha je vynikající odborník, jeho tým je potom profesionálně zdatný i lidsky příjemný. Lze s čistým svědomím doporučit.
Ladislav
V dubnu jsem absolvoval augmentaci kosti obou pater.Přístup a samotné provedení panem doktorem Cahou byl velice profesionální.Celý tým včetně sestřiček je úžasný.Mohu jenom doporučit a chválit.S úctou k jejich práci Ladislav Pospíšil
Naprostá spokojenost s přístupem celého týmu. Výborný specialista. S MUDr. Liborem Berkou jsem se na pracovišti nesetkal, tak nemůžu hodnotit už tam asi nepracuje.
Pan MUDr.Caha René by měl více sledovat práci svých kolegů.Byla jsem v péči MUDr.Berky a rozhodně na ten zákrok nezapomenu a taktéž nikomu nedoporučím.Přístup k pacientovi byl nelidský, domluva nemožná a výsledek jeho práce katastrofální.Po jeho zákroku byl nutný další chirurgický zákrok.V této ambulanci vládne zmatek a je zájem pouze o movité pacienty.Rozhodně tuto ambulanci nedoporučuji !!!!!!!!!
Max. spokojenost.
Vynikající péče, jsem registrována již 6 roků.Jen škoda, že se paní doktora Christine Tsiapou vrátila zpět do Řecka.
Úžasný přístup ke klientovi. Děkuji a všem doporučuji. Jiří Jilma