Helena Drmlová
Jsem 9 let po operaci a díky p.Dr.Vesele mohu dělat vše co se mi zachce. Její pečlivost ale i nekompromisní přístup k provedení vyšetření na které se člověku vůbec nechce mi zachránil život.Moc paní doktorce děkuji a často si na vzpomenu.
Kamila
Paní doktorka je jako člověk naprosto úžasná! I jako lékař. Sestřička by mohla být o něco vstřícnější, ale jinak je taky moc fajn. :)
Libor
Příjemná,vstřícná,pečlivá.
2xs
Doktorka má laskavý hlas i přístup, je ochotná vyhovět pacientovi, ale občas mi její postupy připadají příliš formální, úřednické. Nicméně lepší neznám (vlastně se ani aktivně poznat nesnažím), takže nemám důvod pro změnu. A popravdě ani důvod k nějaké zásadní nespokojenosti, za cca 20 let.
Sestra mě zprvu doslova šokovala svým indiskrétním chováním... je to takový typ "řeznický pes", ale časem jsem si na ni zvyknul a spřátelil se s ní, docela. Jádro má dobré.
perfektní, lidský, profesionální přístup
Perfektní péče, vštřícný přístup, dobré výsledky.
Velice dobrá,příjemná a ochotná lékařka
Líbí se mi na ní, že bere pacienta jako partnera, vyslechne ho, prodiskutuje a promyslí léčbu, snaží se nic nezanedbat. Už jsem vyzkoušel hodně praktických lékařek a tato je z nich nejlepší. Sestra je fajn, trochu od rány, ale je slušná. Obě tvoří schopný tým.
Velmi dobrý lékař s lidským přístupem, velice pečlivý.
Znám od dětství, fajn lékařka.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně