Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
E.
Nemohu si paní doktorku vynachválit. Velmi mi pomohla s mými problémy s migrénou, které mám zhruba od 6 let. Vždy se vším pomůže, je empatická a v případě potřeby je ochotná poradit i mimo pracovní dobu. Děkuji !
Dominiková
Objednání na druhý den, vynikající komunikace se sestřičkou, profesionalita a lidskost paní doktorky naprosto ukázková. Skvělé vysvětlení postupu léčby a okamžité zajištění dalšího vyšetření. Smekám před lidmi, kteří svou práci dělají s takovým nasazením a přístupem. Děkuji a vřele doporučuji.
T
K paní doktorce jsem se dostala se synem náhodou. Byla ochotná synovi pomoct během pár hodin narozdíl od nemocnice, kde pracuji. Po natočení eeg nás okamžitě zaslala k hospitalizaci a v době kdy se nemocnice rozhodla vyčkávat ona jako jediná zvedla telefon a zajistila synovi efektivní léčbu. Sice 400 km daleko, ale s okamžitým zahájením. A i v době kdy jsme byli v nemocnici tak se nepřestávala starat a zjišťovala informace o průběhu. Za mě je to nejlepší dětská neuroložka k jaké jsme se mohli dostat.
ge
Byla jsem u ní s 8m dcerou kvůli drobným odchylkám v PMV. Co do jednání byl můj dojem z paní doktorky trošku rozpačitý, nicméně profesně jednoznačně výborný, takže za sebe doporučuji :-)
Katka
Paní doktorka je naprosto úžasná. V klidu si mě vyslechla a okamžitě syna poslala na všechny nutné vyšetření. Konečně nejsem za hysterickou matku a vím,co se synem je. Hurá po 6 letech.
Kateřina
Výborná lékařka, není vůbec arogantní, má svůj osobitý styl, který asi každý neskousne. Já mám s ní pouze ty nejlepší zkušenosti, vždy se snaží najít tu správnou cestu, která je dobrá pro mého syna! Vždy je pozorná a ochotná nám vyjít vstříc!!!!
Marika Elblová
Dnes první sezení u paní doktorky (ADHD), velmi příjemná, lidská, profesionální. Skvělá lékařka, povzbudí, poradí. Velmi doporučuji.
Paní doktorka je nejen profesionální, ale její lidský a empatický přístup, který bohužel začíná být v dnešní době vyjímkou je pohlazením po duši. Skvělý odborník, mohu jen doporučit.
Skvělá, sympatická, pěkná.
Výborná doktorka. Náladová vůbec není.