Jmenuji se Renata a věnuji se terapii s psychodynamickým zaměřením. Základem mého přístupu je terapeutický rozhovor, během kterého se s klientem zaměřujeme na jeho jedinečný příběh. Společně se pokoušíme nacházet původ jeho současných obtíží, které mohou pramenit z dřívějších zranění nebo neuvědomělých emočních vzorců. Zároveň mapujeme vnitřní zdroje, ze kterých může klient na své životní cestě čerpat.
Jsem frekventantkou pětiletého akreditovaného Výcviku a vzdělávání v prevenci a terapii psychotraumatu, který pořádá Rafael Institut v Praze. V rámci výcviku jsem již úspěšně absolvovala jeho sebezkušenostní a teoretickou část.
Ve své praxi vycházím také z vlastní dvacetileté zenové meditační praxe. Vnímám ji nenábožensky jako způsob, kterým v sobě člověk rozvíjí umění soucitného naslouchání, všímavost a bytí v přítomném okamžiku.
O mně
- Psychoterapie
Matzenauerova 4, Brno-Žabovřesky, Brno
Terapeutická konzultace
1 300 Kč -
Nazory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Magda
Velice empatická terapeutka, pomohla mi objevit vlastní sebevědomí a získat odvahu po nástupu do nové práce. Vyzařuje z ní klid, cítím se s ní dobře.