Jmenuji se Renata a věnuji se terapii s psychodynamickým zaměřením. Základem mého přístupu je terapeutický rozhovor, během kterého se s klientem zaměřujeme na jeho jedinečný příběh. Společně se pokoušíme nacházet původ jeho současných obtíží, které mohou pramenit z dřívějších zranění nebo neuvědomělých emočních vzorců. Zároveň mapujeme vnitřní zdroje, ze kterých může klient na své životní cestě čerpat.
Jsem frekventantkou pětiletého akreditovaného Výcviku a vzdělávání v prevenci a terapii psychotraumatu, který pořádá Rafael Institut v Praze. V rámci výcviku jsem již úspěšně absolvovala jeho sebezkušenostní a teoretickou část.
Ve své praxi vycházím také z vlastní dvacetileté zenové meditační praxe. Vnímám ji nenábožensky jako způsob, kterým v sobě člověk rozvíjí umění soucitného naslouchání, všímavost a bytí v přítomném okamžiku.
Terapeutická konzultace • 1 000 Kč
Zobrazit ostatní profily terapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Terapeutická konzultace
Lozíbky 46, Brno
1 000 Kč
Poradna
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Bc. Renata Šerek? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor