Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
A.T.
Paní doktorku Pšeničkovou nedoporučuji, u doktorů všeobecně je důležitá komunikace a vysvětlení, pokud je nějaký problém. U této doktorky nemůžete téměř nic říct, nic ji nezajímá. Za mě si odbude jen to své a jede podle tabulek. V mnoha věcech je s touto doktorkou i sestřičkou problém (změna termínu, dovolat se do ordinace, pokud máte zdravotní problém nic vám nevysvětlí). Bez empatie, ochoty, komunikace.
T.H.
Dr. Psenickova nema cas vas vyslechnout natoz vam neco vysvetlit. Na dotazy ohledne vaseho zdravotniho stavu neodpovi nic konkretniho nebo jen usmevem.
Šetří na postupech a vyšetřeních. Odběry nezasila ani do laboratore.
Pokud resite nejake problemy, tak rozhodne nedoporucuji.
Při první návštěvě a registraci u Paní Dr. Pšeničkové byla nepříjemná. Šla jsem jenom na kontrolu. Když se mě ptala jestli beru antikoncepci. Odpověděla jsem ,že ne jelikož ji nechci.doktorka byla proti a skoro to vypadalo jakoby mi ji chtěla do mě vrazit.
Při další návštěvě, když jsem měla problém nedokázala mi vysvětlit zdali je vše v pořadku.
Pacientka
S panem doktorem Pertlem se paní doktorka nedá absolutně srovnat. Bez empatie, nepříjemná a problém neřeší.
Martina V.
U paní doktorky jsem byla letos na preventivní prohlídce poprvé, standardně jsem u paní Svobodové. Byla velice milá, vstřícná a komunikovala se mnou naprosto bez problémů. Měla jsem štěstí, že jsem ani dlouho nečekala, ale za to se na ně snad nemůže ani nikdo zlobit. I při běžné prohlídce se může vyskytnou nějaký problém, který je třeba individuálně řešit, a co si budeme dámy povídat, každý by byl v tu chvíli rád, že se mu lékař věnuje a tím pádem se nic nezanedbá. Martina V.
marta30
Obě paní doktorky v ordinaci jsou výborné. Já mám spíš problém s čekací dobou v čekárně. Vím, že to nejde úplně vždycky vyladit, aby nikdo nečekal, ale za poslední rok jsem tam chodila každý měsíc v těhotenství a teď se mi to sešlo, že i třikrát po porodu a nevím, jestli mám takovou smůlu, nebo je to běžné, že když je člověk objednaný na určitou hodinu, tak stejně čeká a čeká....stadardně čekávám i hodinu po objednací době, než se dostanu nařadu....nechápu, proč sestra nedělá větší objednávací rozestupy, když vidí, že jí často sedí v čekárně i sedm pacientek...
Hanka 31
Paní doktorku nedoporučuji. Kdo má zájem o své zdraví a o informace o něm, tak se od pani doktr. Pšeničkové nic nedozví. A když nastaně problém, třeba jako cista na vaječníku, tak vám ani nevysvětlí co to je.. Navíc je odměřená a zrovna Vás v takovýchto problémech nepodpoří. A co je přece u doktorů a pacientů nejdůležitější komunikace. A pani doktorka Pšeničková nemluví. A když, tak šeptá tak, že jí nerozumíte. Raději se obraťte na pani doktorku Svobodovou. Ta je velice příjemná.
jitka
moc milá a příjemná paní doktorka, vše vysvětlí, dokáže povzbudit, a pracuje rychle.
Výborná paní doktorka
je super,vše vysvětlí.Sestřička v pohodě.