Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Diagnostické vyšetření
Oční vyšetření
Preventivní prohlídky
Předoperační vyšetření
Vyšetření očního pozadí
Petra
Velmi příjemný lidský přístup, paní doktorka mi pomohla v nalezení skutečné příčiny mého problému.
Andrea S.
Nejlepsi detska ocni lekarka!Nase holcicka (15m) na vysetreni nespolupracovala a pani doktorka krasne tuto situaci zvladla a dokazala ji i tak rychle vysetrit.Pani doktorka je navic moc prijemna - stejne tak i jeji ostatni kolegove.Pani doktorku moc doporucuji a dekujeme za vse!
Veronika
Nejlepší ocni doktorka pani Pelikanova ,kterou jsem navstivila a syn tam chodí velice rád. Navstivila jsem již velice propagovanou ocni doktor která má ordinaci v centru Prahy a byla to hrůza. Velice děkuji,ze jsem pani doktorku Pelikanovou potkala a umožnila nam k ní chodit.Dekuji za práci kterou delate.
Katarina G.
Pani doktorka vysetrovala syna 10 let kvuli potizim s videnim. Zadnou vadu neobjevila ale syn nevidi do dalky a pri vysetreni se to i projevilo. Neprecetl posledni dva radky pismenek na tabuli. Zadne dalsi vysetreni ani doporuceni jsme
nedostali, v podstate nas poslala pryc s tvrzenim ze “vidi az za roh”. Navstivili jsme na doporuceni jinou ocni lekarku a syn ma 3/4 dioptrii. Nerozumim tomu jak mohla pani doktorka Pelikanova tuto vadu prehlidnout.
anicka.donatova
Lékařka na vysoké odborné úrovni, má velkou klinickou zkušenost, pacienty vyšetřuje důkladně, jinak profesionální servis v ordinaci včetně objednání, laskavé a příjemné vystupování. Skvělá lékařka, kterou všem doporučuji. MUDr Daniela Donátová
Zuzana M.
Pani doktorka mi pomohla, keď ma trápil zánět v oku. Okrem toho je veľmi príjemná a ľudská, rovnako ako zvyšok personálu ordinácie. :)
Michaela K.
Paní doktorka Pelikánová je vždy milá, vstřícná a profesionální, stejně tak zdravotní sestřička a bratr jsou milí a ochotní. Do ordinace chodíme již roky celá rodina.
Oční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze