Odborný lékař dermatovenerologie
Sumínova 8, Přerov

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: Odborný lékař dermatovenerologie Jiný

U paní doktorky Páskové se léčím již několik let. Pokaždé jsem se u ní setkala s ochotou, vstřícností a velkou odborností i profesionalitou. Problémy řeší vždy komplexně, snaží se najít jejich příčinu a pokud léčba přesahuje do dalších oblastí medicíny, vše promptně řeší a konzultuje i s jinými specialisty. Několikrát jsem měla akutní problém, kdy jsem potřebovala okamžité ošetření (mnohdy vedlo až k hospitalizaci). Přestože jsem nebyla objednaná, paní doktorka mě vždy přijala, provedla důkladné vyšetření a navrhla komplexní léčbu, která vedla k vymizení problému. Pokud mě předala do rukou jiných lékařů, vždy se i dále zajímala o můj zdravotní stav a postup léčby. Je vidět, že paní doktorka žije pro dermatologii, je velkým odborníkem a pro své pacienty dělá mnohem více než maximum. Ráda bych jí i jejímu týmu chtěla alespoň touto formou poděkovat.

Umístění: Odborný lékař dermatovenerologie Jiný

MUDr. Pásková je jedna z nejlepších lékařů. Její přístup, a to nejen k pacientům, dokazuje, že svou práci bere jako své poslání. Aktivně řeší všechny příznaky, hledá jejich příčinu a nic nebere na lehkou váhu. Velký důraz klade i na prevenci. Paní doktorka je velmi příjemná, vše vysvětluje velmi jasně a výstižně a zodpoví veškeré dotazy. Děkujeme za Vaši péči!

G
Umístění: Odborný lékař dermatovenerologie Jiný

K paní doktorce jsem se dostala na doporučení a se zanedbaným problémem. Velice ochotná, vstřícná, empatická a se zájmem pacientům opravdu pomoci! Poradila nakonec se vším mimo původní akutní situaci. Doporučila řešení, postup, zeptala se na všechny záležitosti, které mají vliv na řešení problému.
Za dobu (ano, je delší, ale pokud jste rozumný člověk, tak chápete) strávenou čekáním vidíte, jak paní doktorka řeší 10 věcí najednou - zapisuje dlouhé zprávy, důkladně (!!!) vyšetřuje každého pacienta, naslouchá, obvolává, poslouchá příchozí bez objednání, řeší akutní situace v ordinaci, po telefonu, objednává na zákroky... A přesto, když vejdete, máte pocit, že má energie na rozdávání a dá vám opět maximum.

Umístění: Odborný lékař dermatovenerologie Jiný

Paní doktorce Páskové nemůžu nic víc než jen poděkovat ! Od Března řeším kožní problémy kdy jsem dostávala jedna antibiotika za druhýma v kombinaci s neutrálními mastičkami . Bohužel bez výsledků!!! A byla jsem připravena strávit prázdniny v podkolenkách doma. Paní doktorka mě dostala do parády začátkem července a po absolutním “výslechu„ mi sice napsala další antibiotika ale přesně mířené mastičky. A světe “div se !! Po týdnu na další kontrole i paní doktorka koukala jak úžasně to zabralo!!! Děkuju paní doktorko!!! Čekají mě prázdniny u vody s kamarády a to jen díky Vám paní doktorko!!!! Můžu vás jen a jen doporučit!!! Jste jak pitbul!! Dokud problém nevyřešíte neustoupíte .
Děkuji vám L. 2007

G
Umístění: Odborný lékař dermatovenerologie Jiný

Paní doktorka je velmi erudovaný odborník. Kožní problémy posuzuje komplexně, k pacientovi přistupuje lidsky a individuálně. Každému věnuje spoustu času, aby podrobně vysvětlila postup léčby, účinnost jednotlivých preparátů, jejich kombinací a používání. Neustále se dále vzdělává a je znát, že je oddaná své profesi. Je úžasná!

E
Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka Renata Pásková je Člověk na svým místě. Má profesionální a lidský přístup. Vždy pomohla. Děkujeme moc

Umístění: Odborný lékař dermatovenerologie Jiný

Paní doktorka je jeden z neúžasnějších, neobětavějších a nejlidštějších lékařů, se kterými jsem se kdy setkala. Ocitli jsme se u ní kvůli mé stařičké mamince úplnou náhodou v době dovolených a věnovala se nám s ohromnou péčí a až nad rámec své pracovní doby. Byla jsem naprosto ohromena jejím laskavým přístupem k mé staré mamince a i mně všechno podrobně vysvětlila a poradila i co se netýkalo konkrétního onemocněním, ale i běžné péče o starého člověka, v níž zatím tápu. Moc děkuji, paní doktorko!

Umístění: Odborný lékař dermatovenerologie Jiný

Paní doktorka svou pečlivostí, odborností a komplexním přístupem poskytuje pacientovi prvotřídní péči, řešení a podporu. Velmi děkuji za celou svoji rodinu

Umístění: Odborný lékař dermatovenerologie Jiný

p. Mudr. R. Pásková je naprosto skvělá. Opravdu pomůže. Čekala jsem sice delší dobu, i když jsem byla objednaná, ale ona i se sestřičkou jely na doraz, bez obědu , přestávky.... Za mě je to TOP !

Umístění: Odborný lékař dermatovenerologie Jiný

Paní doktorka je výborná, velmi pečlivá a vždy moc milá - a to i přesto, že má opravdu hodně pacientů. Docházím k ní už cca 6 let (převážně kvůli akné, které se mi s dodržováním všech doporučení paní doktorky opravdu výrazně zlepšilo).