Zobrazit ostatní profily proktologů v okolíCeník
Pk
Profesionál! Více takovych! Vse trpelive vysvetli, uklidni!
Zdenek Klusi
K paní doktorce jsem šel jen jednou na akutní vyšetření a diagnostikovala mi absces, se kterým mě poslala do nemocnice, k okamžitému chirurgickému zákroku. Tam mi pan doktor na chirurgii řekl, že se nejedná o absces, ale pištěl a poslal mě domů a naplánoval vyšetření proktologem. Myslím, že paní doktorka by měla být schopna rozeznat absces a pištěl.
Tereza N.
Pani doktorku mohu opravdu doporučit. Přestože jsem její ordinaci vyhledala s nepříjemným problémem, odcházela jsem s úsměvem. Je to profesionalka, vsechno vysvetli a sestricka je take moc prijemna.
run
Velmi příjemný, profesionální přístup paní doktorky mne zbavil ostychu z ne zcela příjemného vyšetření. Všechno vysvětlí, odpoví na otázky (i když stejné musí asi slýchat dnes a denně). Vřele doporučuji.
Žaneta
S paní doktorkou mám výbornou zkušenost. Odstraňovala mi mateřská znaménka, profesionální a komunikativní přístup, pozitivní člověk. Velkou zásluhu na příjemné návštěvě má i sestřička, která má též skvělé jednání
Petra
Paní doktorku vřele doporučuji. Je milá, vstřícná, lidská, vše srozumitelně vysvětlí a má smysl pro humor. Přestože provádí choulostivá vyšetření, v jejích rukách se není čeho obávat :)
Petra
M.Pavlíčková
Mám vynikající zkušenost s paní doktorkou a mohu ji bez výhrad a vřele doporučit. Přestože jsem měla choulostivý problém tak mne svým profesionálním, vstřícným a laskavým přistupem s nádechem humoru zbavila ostychu a obav z vyšetření. Během dvou návštěv v důsledku správné diagnostiky a následné cílené léčby můj neduh zcela zmizel, za což jsem paní doktorce nesmírně vděčná. Také sestřička je vstřícná a milá a společně s paní doktorkou tvoří skvělý pracovní tým.
Jitka E.
Paní doktorka je báječná. Málo kdy se člověk dnes setká s tak vstřícným, odborným a milým přístupem. Rychle mě objednala, vyšetřila, vše vysvětlila a pomohla od problému. V ordinaci panuje dobrá nálada a člověk tak zahodí i zbytečný stud. Ještě jsem se s takovým přístupem v žádné ordinaci nesetkala, sestřička je také moc fajn a s pacienty v čekárně jsme se shodli že je to ordinace " U dvou sluníček"
Tímto oběma děkuji :o)
Upravit nebo spravovat profilProktologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Proktologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Proktologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze