Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Tereza
Katastrofa. Byly jsme u paní doktorky s dcerou. Nic nevyšetřila a musime tam jit znova. navic v cekarne jsme strávili pul dne, neb přednostně bere svoje pacienty, kdyz ma zaskok za někoho jiného a ne podle stavu dítěte. Nemluve o dobe, mezi pacientama. Asi se vykecava se setrickou ???? Pani doktorka by se nad sebou a svym pristupem mela zamyslet. Osobně nedoporučuji. Slysela jsem na ni dost spatnych recenci, ale tohle je fakt masakr
paja.sladka
Paní doktorka je sice velice milá ale: neustále objednává kojence mimo novorozenecké ordinační hodiny, má zastaralé názory na zavádění pevné stravy, dává nám rady, abychom dítě zvedali do sedu a podává nepravdivé informace o očkovacích vakcínách. My budeme bohužel měnit.
AK
Skvělá paní doktorka, vždy milá, poradí, vysvětlí. Sestřička taky moc hodná. Když jsme byli nemocní vzala nás i po ordinačních hodinách, prostě vždy vyšla vstříc. Všem doporučuji.
Jakub A.
Nejhorší doktorka, kterou znám! Byly jsem objednáni na pátek a vyhodily nás kvůli poradně! Sestřička, jak by smet.. Nedoporučuju!
Monika K.
Výborná dětská lékařka, hodná, taktéž sestřička, lepší pediatričku neznám, takže doporučuji!!!!!!
Doporučuji!!!
Úžasná paní doktorka, která má neuvěřitelnou trpělivost s dětmi, je milá a chápající, velmi pečlivá a důkladná, člověk nikdy nemá pocit, že by ji obtěžoval dotazem, spíše naopak. Mohu ji jen doporučit, nikdy jsem lepšího lékaře nezažila. Ostatním doktorům by mohla jít příkladem. Vávrová H.
Váš účet byl odstraněn
Stačí zažít...lepší lékař se nenajde...
super!
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!