Zobrazit ostatní profily onkologů v okolíCeník
Marcela B.
Děkuji paní MUDr. Renatě Neumanové, Ph.D., MBA, primářce onkologického oddělení nemocnice ve Znojmě, za ÚSPĚŠNOU léčbu "prostaty" a za její vstřícný, laskavý a velice profesionální přístup, se kterým se mi, jakožto jejímu pacientovi, věnuje.
Za vše moc děkuji a jí samotné přeji vše nejlepší v jejím životě a hlavně hodně zdraví. Je to totiž to nejcennější, co se může přát.
Jan B. Znojmo (76 roků)
Jan ze Znojma
Touto cestou děkuji paní doktorce MUDr. Renatě Neumanové, Ph.D., MBA, primářce onkologického oddělení ve Znojemské nemocnici, za velmi laskavý přístup, s nímž přistupuje ke svým pacientům. Dovede také, pokud je to možné, sdělit i naději v nemoci. Je vždy ochotná, po stránce odborné i profesionální, odpovědět na pacientovy dotazy ohledně léčby. Při návštěvě v její ordinaci má stále se usmívající tvář a projev dobré nálady, což mně - jako jejímu vděčnému pacientovi - moc pomáhá. Proto jí za vše moc děkuji, především za velice příznivý průběh této léčby, a přeji hlavně zdraví a aby se jí ve Znojemské nemocnici dařilo.
Vděčný pacient Jan ze Znojma
hansal.petr
Již rok jsem pacientem onkologického centra ve znojemské nemocnici v péči paní primářky MUDr. Renaty Neumanové. Paní doktorka je velmi profesionální, má přívětivý a laskavý přístup. Velmi si cením její léčebné metody,která výrazně zlepšila výsledek mého onkologického nálezu. Vždy ochotně zodpoví všechny mé otázky a podpoří můj psychický stav. Jsem rád, že mne léčí právě paní primářka a tímto bych ji chtěl za vše moc a moc poděkovat. Hansal František Znojmo
František
Paní primářka znojemské onkologie MUDr. Renata Neumannová Ph.D., MBA léčila mojí mámu po zjištění nádoru na prsu. Po odnětí levého prsu chodila mamka na pravidelné kontroly a na její postesky na nárust hmotnosti etc. reagovala paní doktorka zápisem do zprávy: přejídá se... Toto pondělí prodělala máma na chirurgický zákrok, kdy jí byl odooperován nádor vyplňující břišní dutinu.
dcera onkologické pacientky
Po odstranění prsu (2/2013) nasadila paní doktorka mojí matce hormonální léčbu. Léčbu snášela maminka velmi těžce a během měsíců se její stav velmi zhoršil. Mámě rostlo břicho (více než půl roku) a měla obrovské zažívací problémy (průjmy, zácpy, obrovské bolesti). Místo pomoci se moje máma dočkala pouze konstatování paní doktorky, že se pacientka přejídá. Chování lékařky hodnotila maminka jako velmi přezíravé a arogantní. Neposlala ji na žádné vyšetření a až v kritickém stavu se dostala do rukou gynekologů a chirurgů, kteří odstranili obrovský nádor v břiše.
znojmo11
Nechci hodnotit odbornou kvalifikaci paní doktorky Neumanové, ale její přístup a chování k mé kamarádce, která má rakovinu prsu, mě velice znechutil. Ta se rozhodla nechat se operovat v jiné nemocnici poté co její manžel po zanedbání péče v onkologickém centru ve Znojemské nemocnici na rakovinu zemřel a dcera v důsledku nevhodné analýzy výsledků prodělala vážnou operaci. Na základě těchto osobních zkušeností se moje kamarádka rozhodla přejít jinam. Paní doktorka Neumanová moji kamarádku nechala čekat a záměrně dala přednost všem pacientům v čekárně, kteří přišli až po ní. Také se k ní velmi arogantně chovala a byla zdrženlivá v předání všech kopií vyšetření pro jinou nemocnici. Rozhodně neshledávám toto chování milé zejména pro pacienta trpícího rakovinou je to velice stresující. Dnes má každý pacient právo o překontrolování výsledků na jiné klinice nebo u jiného ošetřujícího lékaře.
Jan ze Znojma
Touto cestou děkuji paní doktorce MUDr. Renatě Neumanové, Ph.D.,MBA, primářce onkologického oddělení ve Znojemské nemocnici, za velmi laskavý přístup, s nímž přistupuje ke svým pacientům. Dovede také, pokud je to možné, sdělit i naději v nemoci. Je vždy ochotná, po stránce odborné i profesionální, odpovědět na pacientovy dotazy ohledně léčby. Při návštěvě v její ordinaci má stále se usmívající tvář a projev dobré nálady, což mně, jako jejímu vděčnému pacientovi, moc pomáhá. Proto jí za vše moc děkuji a přeji hlavně zdraví a aby se jí ve Znojemské nemocnici dařilo.
Vděčný pacient Jan ze Znojma
Anna Lišková
Tímto bych chtěla paní primářce MUDr. Renatě Neumanové, Ph.D., MBA moc poděkovat za její profesionální a lidský přístup, velmi příjemné jednání a důvěru, s kterou se mohu k ní vždy obrátit. Navštěvuji znojemskou onkologii, která má v současné době špičkovou kvalitu a těší mě, že právě paní primářka Neumanová na toto pracoviště dojíždí z Brna a že jsem v její péči, které naprosto důvěřuji.
Radoslava Zdráhalová,Olomouc
Ctěla bych touto cestou poděkovat paní primářce MUDr. Renatě Neumanové, Ph.D.,MBA za její profesionální, milý a lidský přístup. Děkuji za odborné vysvětlení a pomoc v mém rozhodnutí.
Pavla Štusáková
Paní doktorka Neumannová je skvělá profesionálka s lidským přístupem k pacientovi. Setkala jsem se s ní mimo ordinaci, jako člověk s rakovinou v počátku před rozhodováním co dál. Velmi vlídně mě vyslyšela, vydržela zoufalé telefonáty a poradila co dál. Děkuji jí touto cestou o všechny rady, osobní setkání, pomoc zorientovat se v situaci. Díky ní jsem učinila správné rozhodnutí. Škoda, že nepůsobí v Brně. S hlubokou úctou a díkem Pavla Štusáková, Lysice.