Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Lucie Procházková
Výborná psycholožka, vždy od ní jedu skvěle naladěná, děkuji paní doktorko, velmi mi pomohla v životních rozhodnutích. Doporučuji!!!!
Kora L.
Skvělá a velice schopná psycholožka. Mnohokrát mi pomohla jak s mými partnerskými problémy, tak s rozvojem vědomí. Moc doporučuji!
Vlastík
Paní PhDr Luxová je skvělá, pomohla mi když jsem to nejvíce potřebovala. Moc jí děkuji a všem jí doporučuji!!! :-)
Alena
Paní doktorku mohu jen doporučit.I po letech,kdy jsem potřebovala a potřebuji její pomoc,opět dokázala,svým profesionálním a laskavým způsobem,že je odbornicí na pravém místě.
Děkuji,že JSTE !
Výborná neurologožka
81 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den všem,
mám podezření na Aspergerův syndrom, ale po předchozí špatné zkušenosti nechci chodit k žádným psychologům, dá se Aspergerův syndrom prokázat i jinak než při konzultaci s psychologem?
Předem děkuji za odpověď.
Markéta
Aspergerův syndrom - podezření na něj, musí posoudit zejména psychiatr a klinický psycholog.
Je bipolární porucha a sociální fobie důvod k odebrání řidičského oprávnění? A jsou tyto dvě nemoci dohromady důvod k přiznání důchodu?
Dobrý den, obě poruchy nejsou důvodem k odebrání řidičského průkazu - pokud ale nenarušují vážným způsobem řidičské schopnosti. Tedy, pokud je člověk zvládá a snaží se s nimi pracovat. Invalidní důchod žádat lze, návrh dává psychiatr na příslušnou zdravotní důchodovou komisi.