Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Dagmar.A
Paní doktorka Listoňová,je velice příjemná a lidská.Vzdy vše vysvětlí.Jsem velice spokojená.I sestřičky jsou ochotné a milé.Doporucuji.
Sergej Z.
Žádná empatie,žádné pokračování vyšetřování. Bylo to na dvě věci na nic a ještě jednou na nic.
Radka Adamírová
Velmi milá paní doktorka, ochotná, vstřícná, stejně tak sestřička. Žádné čekání, ošetření přesně v objednanou dobu.
Z.P.
Ještě jsem nezažil takový přístup k pacientům. Nejhorší zkušenost a jsem šokován, že jsem to stihl ve svých 55ti letech poznat na vlastní kůži. Kdo to chcete vyzkoušet, dostavte se k paní doktorce a vaše nadledvinky se zblázní pod takovou náloží adrenalinu, že nestačíte doběhnout ani na onu místnost.
Jana T.
Ač nerada, musím udělit tento komentář, nedala bych ani jednu hvězdu, špatná diagnóza mého tatínka, žádná snaha, naopak zvláštní a ne příliš vstřícné jednání způsobily to, že tatínek je pouze ležák, po vlastní snaze léčby v pražské vojenské nemocnici už bohužel bylo pozdě na zlepšení zdravotního stavu.. Už nikdy více, bylo nám potvrzeno zanedbání péče, je nam to líto...protože ještě dělat doslova "deb..la" z jiného člena rodiny je opravdu za mě nedůstojné... za mě rozhodně nedoporučuji.
Marek
Za mě spokojenost,sestřička zprvu přísná ale přeci jen sympatická a vstřícná.p.doktorka našla řešení a pomohlo.takze super
Honců
Pani Listoňova mi krásně vysvetlila vše o lécích a dulezitosti brani léků v těhotenství. Podrobně mi popsala jal budou další návštěvy probíhat. Ja jsem velmi spokojená.
Markéta
Zkušenost s paní doktorkou je velice nepříjemná a zvažuji podání stížnosti. Moje problémy začaly po přisátí několika klíšťat a bylo jasné, že je za nimi borelioza, která nebyla časně rozpoznaná. Test z krve nákazu potvrdil. Chtěla jsem znát její názor a přišla k ní pro radu, bohužel jsem byla odmítnuta, že žádnou boreliozu nemám a mám určitě jen psychické problémy a potřebu lítosti. Nevěřila jsem svým uším, jelikož psychologii studuji a diagnostikovat někoho během 30 vteřin ode dveří bych si vážně netroufla. Následně v Praze borelioza potvrzena i s dalšími koinfekcemi a nasazena dlouhodobá léčba kombinacemi antibiotik. Díky paní doktorce jsem ztratila čas, na včasnou léčbu. Rozhodně nedoporučuji. Nejsem jediná s podobnou zkušeností.
Eva
Souhlasím s názorem neprofesionální, arogantní a nepříjemná. potřebovala jsem pouze výpis z karty, jelikož jsme si našla nového lékaře v místě bydliště (po přestěhování). nepříjemná sestra mi oznámila, že na to mají 30 dní + žádanku. pak se koukla do počítače, řekla, že jsem tam nebyla 5 let a karta je skartovaná. TAKŽE VÝSLEDEK JE, ŽE JSEM SKARTOVANÁ PO 5 LETECH. Všude jinde se na ambulancích archivuje 10 let, tady hold ne. V počítači vše viděla, tak proč mi to nevytiskla pro nového doktora, fakt nechápu :-(
Aneta
Ve svých 20 letech jsem trpěla velmi silnými bolestmi hlavy, očí, zátylku a půlročním distancem menstrulace. Paní doktorka mi po několika mých návštěvách řekla, že nejsem pro ní dostatečně akutní případ pro vyšetření CT, MR či EEG, protože prokazatelně neumírám, a tak se mi půl roku střídali všechny možný analgetika, který mimochodem vůbec nezabírali. Nakonec jsem měla být odeslána na psychiatrické vyšetření. Díky bohu za ochotnější doktory v Brně, kde mi do 2 dnů udělali MR a zjistili adenom hypofýzy, a kde mě neoznačovali za blázna.