Stomatologická ordinace
Sázavská 17, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Vynikající zubní lékařka s moc hezkou ordinací, příjemnou zdravotní sestrou. Nikdy nečekám v čekárně déle než 5-10 minut, objednání funguje na čas, všechny, byť drobné, zákroky bez komplikací a bolesti. Smlouva s pojišťovnou, vše paní doktorka vysvětlí, poradí, pomůže. I v době jarního "šílení" kvůli pandemii ordinace běžela a paní doktorka za přísných hygienických opatření normálně fungovala.

K paní doktorce chodíme celá rodina, je pečlivá a odvede precizní práci. Skvělý rodinný lékař. Děti chodí od malička, takže se zubaře nestihly bát. :)

Pani doktorka je dobrá zubařka, mám ale výhrady k jejímu přístupu. Paní doktorka vyloženě nutí dentální hygienu (za kterou zaplatíte navíc kolem 1000 Kč). Když to odmítnu nebo si nechám dent.hygienu udělat jinde, je kolem toho dlouhé kázání - asi jako bych si nečistila zuby. Velmi mě také zklamalo to, že si paní doktorka začala účtovat náklady, pokud nepřijdete v objednaný čas. Čili pokud náhle onemocníte, počítejte s tím, že za to budete muset paní doktorce ještě zaplatit. Velmi mě to zklamalo, protože jinak jsem byla moc spokojená. Doktorka byla jinak vždy přijemná, profesionální a velmi šikovná.

Stará se mi o zuby skvěle, je velmi příjemná (většinou), už se díky jí zubařů nebojím. Je to profík na svém místě.
I doma jsem s ní spokojený, je to moje žena.

B

Profesionální laskavý přístup

Myslím, že si zaslouží to úplně nejlepší hodnocení, protože je skvělá. Moc milá hodná a strašně šikovná. S tím slovním ohodnocením se plně ztotožňuji

Bezkonkurenční lékařka - a že jsem těch zubních už bohužel poznala víc. Zbavila mě strachu ze zubařů, má perfektní přístup, ochotná, milá, vše vysvětlí, je klidná, precizní. Jednoznačně ji doporučuji!!! Chodíme k ní celá rodina včetně 3 letého syna a i k dětem je perfektní!! Patří jí velké díky!

Velmi příjemná paní doktorka:-) jsem s ni moc spokojená:-)

Velice milá paní doktorka. Díky ní svůj strach ze zubařů lépe překonáván. :-)
Profesionální péče. Naprostá špička.
Dala mi užasně do pořádku zuby po té co se jich vyřádila má bývalá lékařka.

Paní doktorku Landovou vřele doporučuji všem. Je velice laskavá, opravdu člověku vysvětlí do detailů, jak se správně naučit starat o své zuby. Velice ochotně se vším pacientovi pomůže. Jsem velmi ráda, že jsem na tuto paní doktorku dostala kontakt...