Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Martina M.
Hned od začátku se vcítila do mě a do mého problému. Zajímaly ji všechny okolnosti, nevadilo jí jít do hloubky, i když bylo dopředu jasné, že neuslyší nic moc příjemného. Nebylo jí jedno, co říkám nebo co cítím, i kdyby to byla jen maličkost, a nikdy žádný můj pocit neodbyla. Dokázala mě povzbudit, abych se nebála vážit si víc sama sebe.
p.vokrouhlik
S Renatou Kolářovou jsem se setkala v Domově Sue Ryder jako dobrovolník. V roli psychologa mě mnohokrát dokázala "nakopnout" a "restartovat" při pravidelných supervizích, kdy jsem práci se seniory už chtěla vzdát. Díky velké vnímavosti a empatii, kterou v sobě má, také dokázala správně určit, se kterým seniorem si budu rozumět a tak i díky tomu jsem dokázala dělat dobrovolnickou činnost několik let. Paní Kolářovou doporučuji nejen jako profesionálního psychologa, ale i jako milou a silnou bytost!
anonym
Profesionální a současně lidský přístup. Podnětný způsob práce. Velmi dobrá psycholožka, doporučuji.
Lenka M.
K paní Kolářové jsem chodila po tom, co mi zemřela maminka. Bylo to moc těžké období, ale paní Kolářová mi dokázala dodat odvahu a chuť jít dál. Setkaly jsme se jen párkrát, ale i tak mi paní psycholožka moc pomohla. Děkuji!
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze