MUDr. Renata Hovorková

Černošice 1 adresa

Sam. ordinace PL - stomatologa

V Horce 170, Černošice 25228

• D

Ordinaci paní doktorky vřele doporučuji. Mám velmi pozitivní zážitek. Příjemně jsem byla překvapena empatickým přístupem a vysokou profesionalitou.

• Paní doktorku doporučuji , dcera má neuvěřitelný strach a takovou trpělivost co paní doktorka předvedla jsem ještě nezažila skláním hlubokou poklonu a doporučuji všem rodičům :-)

• Nedoporucuji.Mam spatnu skusenost.Vypadla mi korunka.Spatne osadena.Dlouha cekaci doba i kdyz jsem byla objednana.Porad jsem na radu cekala vic jak hodinu.Velky minus.Ma nadstardantni ceny.

• MUDr. Hovorková se mi vždy velmi věnuje, pečlivě zuby prohlíží a trpělivě ošetřuje. Zachránila mi již 3 zuby, které chtěli jinde vytrhnout. Po zdravotní stránce si vůbec nemohu stěžovat, několikrát mě ošetřila i mimo pracovní dobu a opět velmi pěčlivě.
    Problém je čekací doba, pokud jsem objednaná.

• Nedoporučuji , nejen že jsou dlouhé čekací doby ,ale především kvalita pokulhává za standardem a ceny jsou nadstandardní , raději najít jiného stomatologa.

• Je pravda, že paní doktorce to občas dlouho trvá, ale to jen protože se snaží odvést svou práci na 100%. S příspěvky, že ráda trhá rozhodně nesouhlasím,ba naopak. Zub se snaží zachránit až do nejzazší meze, i kdyby to mělo znamenat chodit na proplachování kanálků půl roku. Jako zubařka mě nikdy nezklamala. Jediný mínus je čekací doba, ale jinak vřele doporučuji.

Paní doktorka je pečlivá, příjemná. Dříve byl problém s čekací dobou a dodržováním termínů, ale dnes je to už lepší.

Velmi špatná zkušenost, zanedbaný problém, na nějž byla paní doktorka upozorněna a který se rozhodla ignorovat, se pak musel řešit operačně (jinde a někým jiným). Nedoporučuji.

prijemnost k pacientum osobne