MUDr. Renata Hájková

Přiblížit mapu
Oční ambulance
náměstí T. G. Masaryka 198, Chotěboř

Přiblížit mapu

Jsem moc spokojena s pani doktorkou, nevybirala jsem si dioptrie sama - resp. moje dcera nevybirala. Po vysetrenich u ruznych lekaru ji pani doktorka prisla na ocni vadu /u ostatnich bylo vse v poradku :(/ .Ja osobne diky "zasahu" pani doktorky opet vidim jako rys ve 49 letech bez bryli - po operaci sedeho zakalu /nevidela jem obrys ruky na 2 metry/. Je skvela nejen jako odbornik,ale i lidsky. Zadnou optiku mi nedoporucovala, nic mi nenutila. S peci jsem maximalne spokojena.

N

Paní doktorka je, jak píší i jíní, opravdu milá a příjemná. Na druhou stranu moc neporadí. O tom kolik budete mít dioptrií / jak silné brýle si rozhodujete prakticky sami, což není v pořádku.

Já moc dobré zkušenosti nemám. Paní doktorka je sice milá,ale brýle mi napsala úplně špatné. Zjistili mi to až když jsem šla na operaci s očima. Měla jsem pocit že vidím dobře, ale když mi přeměřili oči na nějakém přístroji, tak mi zdělili, že mám brýle téměř o dioptrii silnější. Nevím jak je to možné,ale bohužel už vím že nejsem první případ.

Paní doktorka mi sice udělala vyšetření a napsala brýle, nicméně mi stále nutila nejmenovanou optiku (od které nejspíš dostává "všimné" za každého pacienta, kterého tam pošle). "Výslovně" mi "zakázala" jít jinam a to i sesřička.Do dané optiky jsem opravdu zašla, ale naštěstí jsem měla možnost porovnat více nabídek a tak mám brýle za poloviční cenu, než když bych dala na radu dr. a její sestřičky.

Paní doktorka je milá a umí to i s malými dětmi.

Z

Paní doktorka je moc milá, ochotná a pečlivá. Vzala mě i bez objednání. Stejně tak i sestřička, doporučila mi i lepší optiku. Obě jsou moc hodné.

Paní doktorka je specialista ve svém oboru, navíc je velmi sympatická, milá a pacientům naslouchá :-)