Pracuji hlubinnou psychoterapeutickou metodou analytické psychologie, léčím dospělé a dospívající klienty. Pomohu Vám překonat emoční problémy, deprese, úzkosti, problémy ve vztazích v rodině i práci, traumata vzniklá ztrátou nebo nepříznivým rodinným prostředím. Nabízím Vám také provázení v dobrodružné cestě do nitra Vaší duše za naplněním touhy poznat sama sebe, rozvinout svou osobnost a naplnit svůj jedinečný potenciál, nalézt spokojenost, vnitřní harmonii a radost ze života. Používám i spirituální metody Modré alfy a jungovskou aktivní imaginaci a práci s obrazovými symboly a sny.
Více na www.psychoterapie-gondekova.cz

Psychoterapie

900 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: Psychologické poradenství psychoterapie

Na terapiích u Renaty jsem si nejvíce vážila její naprosté profesionality, její schopnosti vytvořit důvěrné prostředí a její schopnosti naslouchat. Vlastně jsem se na terapie vždy těšila, i když zjištění, která přicházela, bolela. Renata dokáže celým procesem provést velice citlivě a zároveň vysvětlí jednotlivé procesy a stavy. Vždy mi byla oporou a to i mimo naše sezení. Mohu jen doporučit.

Y
Umístění: Psychologické poradenství psychoterapie

K Renatě jsem docházela na dlouhodobou terapii, mohu jen doporučit.

Umístění: Ing. Renata Gondeková

Příjemné prostředí a výborný přístup.
Celá terapie měla velmi pozitivní efekt.
Renata mi velice pomohla.
Děkuji