MUDr. Renáta Doležalová

Karla Čapka 589, Písek

Přiblížit mapu

T
Umístění: Nemocnice Písek • Jiný

Paní doktorka se zásadně nevyskytuje v ordinaci dle ordinačních hodin.

Umístění: Nemocnice Písek • Jiný

Paní doktorka je skvělá, velmi vstřícná, komunikativní, hledající řešení. Skvělý operatér. Během mého pobytu v nemocnici mě navštěvovala a sledovala mé uzdravení. Po propuštění mi doporučila i vhodného fyzyoterapeuta. Líbilo se mi, že hledá řešení, jak člověku pomoc a není jí líto času.

Umístění: Nemocnice Písek • zhmožděný prst dcery

Paní doktorka se k nám moc mile nechovala, dala nám na jevo, že jsme přišli nevhod. K dceři se při vyšetření také moc dobře nechovala, celkem jsme na vyšetření strávili 2,5 hod.

T

Výborná doktorka. Po operaci ramene jsem velmi spokojen. Pokaždé návštěvě velmi dobře poradila.

Pani doktorka Doležalová je výborná ortopedka,ale i chápavá lékařka. Pacienta vyslechne,poradí,vysvělí. Přeji písecké ortopedii hodně úspěchů a samé lékaře jako je Doležalová Renata MUDr.

Výborná doktorka, příjemná, trpělivá s lidským přístupem. Všechno Vám vysvětlí a opravdu poslouchá Váš problém. Škoda, že takových není víc. Držím jí palce, aby vydržela ten příšerný nápor v čekárně a tlaky lidí, i když i za takového pracovního prostředí dokáže být milá a trpělivá.

N

Přístup paní doktorky je výborný,má vztah k lidem.Povídá si s nimi a má na ně dostatek času.