Romi
S pani doktorkou jsem velmi spokojená, je to nejlepší zubní lekařka, u jaké jsem kdy byla. Navíc velice příjemná.
Čekací doba na objednání je opravdu dlouhá, ale není to právě známka dobrého a oblíbeného lékaře? :)
pacientka
Paní doktorka perfektně trhá zuby. S plombou je to horší. Vždycky mi vypadne.Léčení zubů také nic moc, ale zubní náhrady, můstky apod.bezvadný. S tou čekací dobou je to pravda. Já sama pokecám, ale nerada čekám. Objednání je na dlouhou dobu dopředu a buď je tam dovolená nebo nyní zase nemoc. No za to, ale samozřejmě nemůže.
Nedostatecne osetreni
Bohuzel nebylo provedeno osetreni dostatecne. Velmi jsem se zklamal.
Paní doktorka je velmi příjemná, chová se profesionálně a umí pobyt v ordinaci zpříjemnit. Vždy pomůže, když je potřeba. Doporučuji
Paní doktorka není jenom vynikající zubařka,ale i dobrá psycholožka.
Návštěva zubaře není žádná příjemná záležitost,ale v této ordinaci z vás veškerý strach spadne díky skvělému přístupu pí. doktorky k pacientovi.A to u každého doktora není běžné.
Renata
Paní doktorka je velmi šikovná a má strašnou sílu. Myslela jsem, že mi utrhne celou hlavu :-)
Má jedinou chybu, je děsně ukecaná, ale v čekárně hraje rádio a tak je špatně rozumět a čem klábosí :-(
Lucie
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Je příjemná a vše v průběhu vyšetření vysvětluje. A vždy mi perfektně poradí.
Vytýkám pouze problémy při objednání,jednou jsem se nemohla k ni objednat a dokonce mi byl i vyvěšen telefon zřejmě jsem volala nevhod. A z tohoto důvodu hodnotím "velmi dobry" místo "nejlepší".
Jindřichová
Paní doktorka je naprosto úúúúúžasná!!! Lepšího doktora jsem ještě nikdy nenavšítívila... Je velice ochotná, vždy vše důkladně vysvětlí, prostě pravý odborník a specialista!
Navíc má ordinaci v soukromém domě, takže se čekající pacient cítí jako doma. Netahá z lidí zbytečně peníze, vždy vyjde co nejvíce vztříc. Nikdy bych svojí pani zubařku neměnila!!!!!!!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze