Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Simona.Hanna
S paní doktorkou máme bohužel velmi čerstvou a bolestnou zkušenost. Naše babička měla velmi silný a průkazný pásový opar po celém těle. Kvůli špatné mobilitě a vyčerpání z onemocnění nebyla schopna se k paní doktorce dopravit. Paní doktorka Chaloupková se na pacientku NEBYLA OCHOTNÁ přijet podívat a předepsala ji pouze tekutý pudr, Novalgin a Loteru. Babička se trápila dva týdny a puchýře měla do masa. Moje maminka puchýře nafotila a přinesla paní doktorce, ta nepřijela ani potom, ale poslala k babičce sestru.
Chci podotknout, že ty první dva týdny byly pro zachycení infekce zásadní. Organismus babičky se vyčerpal, následovala 4 týdenní hospitalizace v nemocnici a pak v rehabilitačním zařízení. Babička bohužel 6 týdenní léčbu neunesla a umřela.
Paní doktorka není ochotná za pacienty jezdit, zejména za staršími pacienty. Možná i proto s ní rozvázalo smlouvu jedno rehabilitační zařízení.
Mgr. Simona Hanna
Klalinka
Paní doktorka je nejen skvela lekarka,ale predevsim clovek ktery chape se svymi pacienty a to je pro tohle povolani to nejdulezitejsi.
vyborny
nejlepší doktorka u jaké mohu být. Zajímá se o to jak se vám daří a vždy pomůže. Umí pozitivně naladit mohu jenom doporučit
Nemám co vytknout. Jsem u paní doktorky již několik let a vždy mi se vším pomohla a poradila.
Paní doktorka je velmi milá,je to žena na svém místě.Ale ta čekárna děs a hrůza.Stará nechutná sedačka,malá čekárna kolem které procházejí lidé do poschodí a také ja na Vás vidět z ulice,prostě akvárium.Na paní doktorku se vždy těším,ale děsí mě čekání v té hrůze.
Je mi 62 let a jsem pacientkou paní doktorky Chaloupkové asi 12 roků. Ze všech praktických lékařů, které jsem kdy navštěvovala, se mi jeví tato paní doktorka jako nejlepší. A to nejen po stránce odborné. Velmi si u ní cením jejího citlivého přístupu k pacientovi. Je velmi příjemná, vstřícná a empatická. Mám k ní prostě důvěru, což je ve vztahu pacient - lékař velmi důležité.
Báječný lékeř
S paní doktorkou jsem spokojená, vždy ochotná, ohleduplná. Snaží se co nejvíce pomoci. Profesionální vyšetření.Neměnila bych. Sestra(ta starší) chladný špatný přístup k pacientům. Souhlasím s již napsaným, že to znechutí celkový dojem návštěvy.Čekárna nic moc.
opravdu super doktorka,z kterou jsem spokojena.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku