Zobrazit ostatní profily lidových lečitelů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Ke konzultaci na dálku preferuji messenger (chat: Regina Říhová - BohemiaSlovana).
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Ostatní služby
Léčitelská praxe
Masáže
Měkké techniky
B. Fesslová
Středisko celostní péče si zaslouží svůj název. K paní Říhové chodím často a vždy jsem odešla maximálně spokojená. Nejen, že mi pokaždé našla kapky, které odpovídaly mým aktuálním potřebám (a zafungovaly!), ale pokaždé jsem si pěkně popovídali. S paní Říhovou se dá mluvit v podstatě o čemkoliv. Naslouchá, poradí - taková psychoterapie v ceně :) Čas od času k ní chodím i na léčení, které je skutečně účinné, protože přesně zacílí na problematickou část. Zkoušela jsem i masáže - a ano, paní Říhová umí. Druhý den to vědělo celé moje tělo. Vřele doporučuji každému, kdo hledá víc než "jen" (masáž/pedikúru/poradenství atd.).
Monika Plami
Můžu vřele doporučit- masáže, poradenství, kurzy.
27 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Mužů ochrnout když jsem se přiměřeně bouchnul do krku a nebolí mne to už?
Pokud nepociťujete doposud známky ochrnutí, tak nevidím důvod, proč by vám to mělo nadále hrozit.
Jak zastavit tekoucí limfu na nohou?
Lékaři v nemocnici ani jinde nepomohli.
Tok lymfy je její přirozená vlastnost. Problém je její prosakování na povrch a tam jde o systémové onemocnění, které může pocházet od onemocnění srdce, jater, ledvin. Tam je třeba upřít pozornost. Lymfa může prosakovat i z důvodu křehkosti cév. Pak je třeba zaměřit se na posílení cévních stěn. Zda má pacient dostatek rutinu a dalších potřebných složek v krvi. Celkově půjde nejspíš o dlouhodobě nevhodnou stravu i životní styl. Změnit bude třeba mnoho věcí, nejde o 1 recept, který se bude dodržovat týden. Stav bude vyžadovat dlouhodobě (trvale) zásadní změny v životě.