Hviezdoslavova 519, Praha 149 00
Z
Z.N.
Hrozná doktorka, nepříjemná, tváři se kdyby byla pořad otrávená s toho, že musí pracovat.
• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jan
Jsem letitým pacientem a nemohu nic jiného než chválit. Vše je vždy dobře naplánováno a komunikováno.Rady i po telefonu . Jsem opravdu velmi spokojen
• Ordinace • Jiný •
Milan Ehrlich
Naše nová paní doktorka je zlatíčko,příjemná a milá a umí.
Za sestřicku jsem take rád.
Hezký den
N
Nov
ačkoliv se snaží paní doktorka dobře zapůsobit a zmodernizovala ordinaci, nemohu se ubránit dojmu, že nemá dostatek zkušeností! Navíc vnímám z jejího přístupu určitou dávku ironie a nepochopení pro lidské utrpení, stáří, apod. Po paní Bayerové se mi stýská.
Samozřejmě je to jen můj názor.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jan
Paní Dr. i sestra mají velice dobrý přístup. Jsem naprosto spokojen.
Miroslav Januš
Velmi vstřícná lékařka,přistupujíci na názory pacienta a i na tak krátkou dobu co převzala ordinaci, dobře orientovaná.Přeji mnoho úspěchů.
Dobrý večer.
Nevím jak léčí paní doktorka,jen hledám..Musím říci,že člověk ztrácí důvěru v podobné servery, když opakovaná negativní hodnocení pocházejí evidentně od stejné osoby,která je zlostná,vulgárně uráží a podle všecho do Bohnic patří.
Sám jako lékař vím, co stojí úsilí někomu říci,že potřebuje pomoc psychiatra.A proto milá paní věřte,že když se k tomu lékař odhodlá,tak k tomu musí být důvod.Oni ani v Bohnicích nebudou někoho léčit, jen protože tam byl poslán.Takže Vás tam vyšetří a jestli neuvidí důvod k léčbě tak Vám to napíšou a věřím,že Vy to pak dáte pí. doktorce pěkně sežrat....tak proč jí obviňujete že má atestaci na blbé kecy místo abyste se dala vyšetřit?
Žádná nová doktorka Vám nebude psát tolik léků , kolik chcete.Staří lékaři již neměli tolik energie se s každým hádat, ale divila byste se , kolik máme kolem sebe regulérních feťáků, kterí neusnou bez prášku na spaní, a přes den nevydrží bez prášku "na nervy".Jestli se Vám doktorka nelíbí, změňte ji.Jestli jste si jista ,že nejste psychiatricky nemocná, tak se dejte vyšetit.
Na internet napište až to bude aspoň trochu zavánět objektivitou,t.j. až jiný lékař potvrdí,že se DR. Kupsová mýlí.
Prosím administrátora o ev korekci,když zde zřejmě negativní hodnocení dodává stejná osoba,zkresluje to pak výsledky, děkuji.• • •
Velmi doporučuji
Pani doktorka je velmi příjemná,ochotná je vidět ,že jí práce baví.Jsem ráda ,že mám takovou lékařku.
Musím přiznat,že tato doktorka je velmi ochotná svoji práci dělá s láskou takových je málo.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze