Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Slunečné nám. 2588/14
Nejlepší lékař jakého znám. Nikdo mi neuměl pomocí až po návštěvě pana doktora se konečně cítím dobře. Děkuji
DS
Profesionální, lidský přístup. Pana doktora si velice vážím. Velmi doporučuji jeho ambulanci.
Katerina
Děkuji za skvělou péči, nemám co vytknout, Pan doktor je vždy ochotný a vstřícný. Léčba byla účinná.
E.
Chápu, že arogance je jen nedostatek sevedůvěry, a snažila jsem se být shovívavá, ale přístup pana doktora je přezíravý až agresivní. Pro dokreslení jeho osobnosti doporučuji pročíst veřejná vyjádření na jeho facebookovém profilu (pak také pochopíte, proč proti svým zvyklostem píši anonymně, v tomto případě mám strach z osobní msty). U člověka, který má být mým prvním kontaktem se zdravotnickým systémem, potřebuji mít základní důvěru v jeho lidskost. O té ale v tomto případě nemůže být vůbec řeč.
K.
Na zánět jsem dostala antibiotika, ktera jsem dle chirurga nepotřebovala. Pan doktor se na mě pomalu ani nepodival a ještě vyraz že nevím co je drenaz apod... upozorňovala jsem, že už to dost bolí, ale bohužel to asi nevypadalo až tak akutně. Večer mi zánět prasknul a ráno při návštěvě chirurgie mi bylo sděleno, že nechápaji, jak mě nemohli ihned poslat na pohotovost a antibiotika co mi dali byly na jiný typ onemocnění. Opravdu už nikdy více...
Rami Jaja
Začal by som takto na začiatku klasika ked vtáčika lákajú pekne mu spievaju.Druhý krát som prišiel zobral ma na vyšetrenie a medzitým telefonoval z inym pacientom ale pritom dava kontakt iba do ordinacie.Tak že nemá na každého rovnaký meter vybera si kdo sa mu hodí. Ked som chcel email tak mi dal nejaký kde je asi viac doktorov prihlásených.Neodpovedal na email a keď som sa spýtal tak ešte spravil zo mňa že asi som to poslal niekam inam. Rami Jaja
b.marelova
Pan doktor nepoznal pasovy opar, rekl,ze to je od stipnuti hmyzem a napsal mi antibiotika. Dermatolog mi ihned potvrdil, ze se jedna o pasovy opar. Dostala jsem Zovirax, coz byla spravna lecba. B.M.
Jitka
Kladně hodnotím snahu pomoci, nejprve člověka vyslechne a pak až dělá závěry. Snaží se nic nepodcenit. Lidský přístup a přátelskost, profesionalita.
frederico1
Pán doktor má vstřícné, férové a ochotné jednání na rovinu.Profesionalita a rychlé jednání mi hodně pomohla od zdravotních problémů. Navštěvujeme jej celá má rodina - jsme spokojeni a můžu pána doktora jedině doporučit.
Romana
Dobrý den, jak to tak čtu, tak mám naprosto opačnou zkušenost, než většina. Pan Roško se ani neobtěžuje vstát od pc, aby vás prohlédl a škatulkuje si lidi podle věku (mladý = zdravý = u lékaře simulant) a dle toho se k nim chová. Tento pán vyzařuje arogancí a naprostým egoismem, který se projevuje neschopností přiznat vlastní chybu a syndromem "všechno vím, všechno znám" (přitom dává velmi ale velmi nepřesné informace). Můj názor je utvořen asi 5 návštěvami, pořád jsem si říkala, že nemůže být takový špatný. Každou svou návštěvou mě však přesvědčoval o opaku. Bohužel jsem svou naivitou stále důvěřovala doktorům jako je on a celý rok jsem kvůli tomu neznala svou diagnózu. Nemoc tím tak progredovala, že jsem ráda, že vůbec chodím. Moje léčba se tímto mnohonásobně prodloužila, není jisté, zda se z toho vůbec dostanu. Kdyby to včas odhalil - nebo spíše nepodcenil a poslal mě na mou žádost hned ke specialistovi, byla bych teď (dva roky od mé první návštěvy u něj) pravděpodobně úplně zdravá. Takže děkuji “pane doktore!“
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze