Doc. MUDr. Rastislav Hromádka Ph.D.

Ortoped Více

Fakultní nemocnice v Motole, LDN
V Úvalu 1/84, Praha

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí
Canadian Medical s.r.o.
Veleslavínská 30/1, Praha

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

V tomto roce jsem u p.Doc.Hromádky postupně absolvovala miniinvazní operace obou halluxů valgus. Chci mu touto cestou moc poděkovat za jednak profesionální, ale i jeho lidský přístup a ochotu. Chtěla bych všem, kdo mají tyto problémy, vzkázat, ať se vůbec ničeho neobávají, protože opravdu je tato metoda téměř bezbolestná a s původní operací "sekáním" nemá asi vůbec nic společného.Takže jsem maximálně spokojená. Ještě jednou chci tedy p.docentovi poděkovat za to, že tuto metodu u nás provádí a předává své znalosti a zkušenosti do jiných zařízení. A taky tímto děkuji jeho asistence Světlance Šťastné, jejíž jednání vůči nám, pacientům, bylo vždy pozitivní, přátelské a spolehlivé. Přeji vám oběma hodně dalších úspěchů, jste skvělí...

Umístění: Fakultní nemocnice v Motole, LDN Jiný

Pred 14lety jsem mel uraz "roztristena zlomenina paty"od te doby jsem mel stale bolesti diky tomu jsem se naucil jinak našlapovat a vytáčet nohu.Pochazim z karlovarskyho kraje kde jsem navstivil nekolik ortopedu kde mi nepomohli max.me udelali rentgen kde mi rekli ze po takove zlomenine me to bude zlobit stale a mam si na to zvykat.Na internetu jsem si nasel musim rict opravdu odbornika pana doktora Rastislava Hromadku ktery mi udelal potrebne vysetreni vysvetlil kde je problem a provedl operaci .Dnes je to uz rok a ja diky panu doktoru mohu opet bezbolestne chodit a po dlouhych letech si jit zabehat a zahrat si fotbalek.Chtel bych vam pane doktore touto cestou jeste jednou moc podekovat.Petr Sedlak

Umístění: Fakultní nemocnice v Motole, LDN Jiný

Na pana docenta jsem se obrátila, když mi byl v jiné nemocnici operován palec, ale bohužel špatně. Měla jsem velké bolesti, byla jsem za ním v lednu, termin jsem dostala na listopad - s tím, že když jsem si to někde nechala zvorat, že musím počkat, až bude mít čas on.... Bohužel do toho covid, kdy se neoperovalo a já nakonec tři roky s bolestí skákala po jedné noze. Opravovali mi palec pak v jiné nemocnici, dělali, co bylo v jejich silách.....ale výsledek kvůli dlouhému termínu od pana docenta a neoperování kvůli covidu - invalidní důchod, bolestí ani nemohu spát.... Je to určitě odborník v oboru, ale empatii u něho nečekejte. Nezazlívám nic tomu lékaři, kterému se operace nepovedla, to se prostě může stát....Ale moc "děkuji",panu docentovi že mi včas pomohl, jinak termíny k operaci byly tři měsíce.... Výsledek dlouhého termínu k operaci - chodím jen do práce a domů, víc s bolavou nohou nedám.....

Umístění: Canadian Medical s.r.o. Jiný

Pan doktor je kapacita, velmi milý, ochotný. Profík ve všech směrech. Operoval mi halux miniinvazivní metodou. Po roce bude nyní následovat druhá noha. Vše trpělivě vysvětloval. Záleží také na které klinice zrovna působí, to může dotvářet celkový obraz služeb. Za mne je jeho profesní kvalita nezpochybnitelná. Dělala jsem si průzkum, jakou formou se dá halux operovat, rozhodla jsem se pro miniinvazi, jejíž je doktor Hromádka u nás průkopník a nelituji toho.

F
Umístění: Fakultní nemocnice v Motole, LDN Jiný

Velké zklamání. Jel jsem do Prahy až z Brna s tím že je odborník a vyřeší můj problém .Nejprve mě poslal na rentgen a řekl jakou operaci by udělal což jsem byl nadšený. Čekal jsem 7 měsíců na operaci a nakonec duben termín operace překazil koronavirus. Poté mně bylo řečeno že mám zavolat v září a že domluvíme nějaký termín. Skoro po roce domlouvání jsem mě bylo řečeno že na mě doktor nemá čas a že si mám najít doktora v místě bydliště. Takže uběhl rok a můj zdravotní stav se o hodně zhoršil díky doktoru Hromádkovi.

Umístění: Fakultní nemocnice v Motole, LDN Jiný

Prostě komunikace s p.dr.Hromadkou hrůza radši jsem o něho operaci zhoubného tumoru zrušil jelikož neprofesionální přístup nedokázali se domluvit 2oddeleni mezi sebou a pan doktor ihned navrhl amputaci nohy aniž by zjišťoval jiné možnosti tak jsem se obrátil na opravdové odborníky kteří mi tumor vyoperovali a tudíž noha bude plně funkční.V takto známé nemocnici se právě divím že se takové věci dějou hold je to o lidech a přístupu k pacientovi .Do teď mi není jasné že Dr.Hromadka přestal komunikovat a postavil se u tak závažného problému zády.Tak že nedoporučuji k němu s nějakým problémem zhoubného tumoru.

Umístění: Canadian Medical s.r.o. Jiný

Vystřídal jsem řadu ortopedů s bolestmi kyčle (preartroza - acetabularni impingement syndrom), než jsem narazil na pana docenta Hromádku. Libí se mi jeho holistický přístup, kdy jednak velmi pečlivě vysvětlí diagnózu a pak varianty možné léčby včetně jejich přínosů, slabých stránek a rizik. Také mi v porovnání z ostatními nabízel nové postupy které skutečně pomáhají.

Umístění: Fakultní nemocnice v Motole, LDN Jiný

Pan docent Hromádka je skutečný profesionál. Po úrazu kotníku, kdy jsem přes rok lítal po všech možných ortopedech po celé republice, mi právě on dokázal pomoci. Jeho přístup byl nesrovnatelný s ostatními doktory. Ze snímku magnetické rezonance poznal vadu, kterou mi ihned dokázal vysvětlit a odpověděl na všechny mé doplňující dotazy. Nyní je to půl roku od operace a já se můžu opět věnovat atletice, tak jako před úrazem. Panu doktorovi bych chtěl tímto moc poděkovat. M. Pejšman

Umístění: Canadian Medical s.r.o. Dlouhotrvající bolesti kotníku

Moje 18-letá dcera, která hraje vrcholově tenis se 11 mesícú potýká s bolestí v okolí kotníku. Navštívili jsme 2 ortopedy, 4 fyzioterapeuty, podstoupili léčení rázovou vlnou, krevní plazmou, dali vyrobit speciální vložky do bot, ale nic nepomohlo. Žádná diagnoza ani terapie nebyla účinná.
Po dlouhém trápení jsme se objednali k Doc. Hromádkovi, který během 3 dnů přesne zjistil příčinu ( extrémne napjaté achilovky ,ulomená kůstka v nártu a otok patní kosti).
Chtěla bych touto cestou moc poděkovat za precízní práci a vysokou odbornost Doc. Hromádkovi. Pevně věřím, že i léčení bude úspěšné.
Doc. Hromádku vřele doporučuji !

Umístění: Fakultní nemocnice v Motole, LDN

V únoru loňského roku jsem podstoupila operaci chodidla(hallux valgus ) ve FN Motol na 1. ortop. klinice u pana docenta Hromádky. Záměrně jsem čekala celý rok, abych posoudila výsledek s odstupem. Operace proběhla bez problémů a hlavně bez bolesti .Dnes už ani nevím, že nějaká operace byla. Mohu všem, kdo má stejné problémy( vbočený palec) pana docenta vřele doporučit. Je to skvělý odborník a milý člověk a moc mu děkuji. V. Fellerová