Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Jsem dlouholetá pacientka MUDr. Ballaye, je to erudovaný specialista s lidským přístupem. Doporučuji.

Umístění: jiné místo Jiný

U pana doktora se léčím již více než deset let, s frekvencí návštěv 1-2 ročně. Bez přehánění mohu říci, že díky jeho péči dnes chodím, sportuji a vedu plnohodnotný život. Jeho přístup k pacientům je velmi přátelský a má obdivuhodnou míru empatie, která je přesně vyvážená.

Mám zkušenost s několika jinými ortopedy, kteří se mnou byli rychle hotovi a v podstatě na mé potíže nenavrhli žádně řešení. Až u pana doktora Ballay jsem dostala potřebnou pěči a taky jsem zjistila, že injekce do kolen nemusí bolet.

Umístění: jiné místo Jiný

Nedoporučuji, hlavně kvůli přístupu, ani se mi nedíval do očí, pořád jen opakoval, že neví co s tím mám, když jsem se dovolila zeptat, jak by se následně postupovalo, začal už i zvyšovat hlas, že prostě neví. Celkově jsem u něj v ordinaci na první návštěvě strávila asi 2 minuty, kdy v podstatě nic neřekl, jen vypsal papír, ať i oběhám další vyšetření, a i když jsem se ptala, kde, řekl ať si něco najdu, prostě už hlavně chtěl, abych vypadla, ani se neptal na okolnosti bolesti, s kterou jsem tam přišla a ještě měl problém mi vykat a neustále se opravoval. Jsem zvyklá na všelijaký přístup, ale tady jsem odcházela opravdu překvapená.

Výborný ortopéd, liečil som sa u neho s pretrhnutou achylovou šľachou, od operácie po následnú liečbu. Výborná komunikácia, výborný lekár.

Pan doktor je velký profesionál.Je velmi milý a přístupný novým věcem.Celkově jsem vděčná,že jsem se dostala k němu do péče.Hodně mi pomohl.