Jaroslav Kopal Jablonec n/N
K paní doktorce Mejstříkové jsem před více než 10 lety také chodil když jsem byl zaměstnaný v tehdejším Elthermu Rychnov, bývalém ZEZ Rychnov. Příliš stomatologii nerozumím, ale je mi záhadou, proč k ní jsem tehdá chodil s jedním nemocným zubem třeba až 4 x a nyní chodím k zubaři který mi opraví při jedné návštěvě třebas 3 zuby a ani to moc nebolí. Docela to nechápu a kudy chodím všude to říkám když je řeč o zubařích.
Renáta Altmanová
Souhlasím se Zdeňkem. Odchod paní doktorky jsme já i moje holčiny doslova obrečely. Nedovedu si představit, že teď po tolika letech svěřím naše zoubky do cizích rukou! Nikdy se nás jiná vrtačka nedotkla. Známkou pro její schopnosti je fakt, že máme zuby v naprostém pořádku. Nemůžu opomenout její přístup k nám a její trpělivost obzvlášť se starší dcerkou, která jí vskutku dávala zabrat! Nasadila laťku obzvlášť vysoko a nevím nevím, jak nám teď vyberu další péči... Paní doktorce Raise patří náš velký dík a přání jen toho nejlepšího !!!
02.01.09
Je velká škoda že pí. Rája skončila. Já jsem 30let byl u pí. Ráji, a byl jsem vždy moc spokojen. Zdeněk.
k
Nejlepsi stomatolozka.Dokaze uklidnit, pohladit, porozumet, ma prijemne vystupovani.Pro komplikovanejsi zakroky domluvi odbornika a vse zaridi.