Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
N.F
Úžasný doktor .. řekla bych skoro rodinný.V dnešní době neznám jiného lékaře, který je schopen pomoc v kteroukoliv hodinu
Pavla D.
Mám srovnání,před 3 lety jsem byla s jiným prstem ve FN,tam jsem byla objednaná týden,pak jsem čekala od 7 hod. do asi 13,30 hod kdy mne vzali,vrtali se v prstu téměř 1 hodinu,nyní jsem byla objednaná ze dne na den,čekala jsem půl hodiny a za 15 minut odcházela.Nevěřila jsem,že to může být takový rozdíl.Opravdu neuvěřitelné,jaký rozdíl.Mnohokrát děkuji,a pokud budu mít problém,jedině k panu MUDr.R.Žižkovi
petra
jeden z nejlepších doktorů co znám, který vždycky pomůže i když mu zavoláte snad i o půlnoci...
marketa b
Dobry den.Byla jsem u pana doktora nekolikrat a musim řict že s přijemnejšim lekařem jsem se nepotkala! a byla jsem max.spokojena!
Velice pohodový, odborník na každém místě. Všem doporučuji.
možná si účtuje za nitě a za stehy, ale jeho přístup je neocenitelný.Zachránil nám maminku za 5 minut dvanáct, odborníci ve fakultce ani obvodní lékař si "nevšimli" jejího stavu.Díky doktore
Excelentní odborník, pomůže i mimo službu. Lidský přístup. Maximální spokojenost.
Vynikající doktor radší jezdím na za ním než do Olomouce
Tomáš
Dobrý chirurg-ještě lepší golman!
Pečlivý a