Chrudimská nemocnice
Václavská 570, Chrudim

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Chrudimská nemocnice Jiný

Pan doktor byl bohužel u mého porodu. Byl to horor že kterého mám dodnes trauma. Zesměšňoval mě i personál a neinformoval o lécích a zákrocích které na mě dělal. Porodní plán, přirozený porod, respekt k rodící ženě jsou pro něj sprostá slova. Ano, moje dítě i já jsme porod přežili, takže zřejmě odborník bude, ale po psychické stránce si to neseme dodnes.

Umístění: Chrudimská nemocnice

Chodím k panu doktorovi víc jak deset let na preventivní prohlídky i mě operoval a musím jen chválit a doporučit .
Úžasný přístup ,skvělý lékař .

Z
Umístění: jiné místo Prohlidka

Pan doktor ma velmi lidsky pristup,je klidny,trpelivy,hodny,vse vysvetli a nic neponecha nahode. Mohu jen doporucit,jsem naprosto spokojena! Je to profesional na svem miste!!

Výborný lékař, velice vstřícný a ochotný, stejně tak jako jeho žena, doktorka Slavíčková, taktéž gynekoložka.

Vynikající lékař, byl u narození mého syna. Moc milý, hodný, takový by měli být všichni lékaři.

Pan doktor je nejlepší doktor jakého jsem poznala. JE TO KAPACITA!!! Milý, příjemný, můžete s ním mluvit o všem je to prostě člověk na svém místě! Navíc já mu vděčím za život naší Milušky a jsem mu za to neskutečně vděčná, protože nebýt jeho nevím, zda by to dopadlo tak dobře. DÍKY PANE DOKTORE MOC!!!

G

Nejen skvělý profesionál,ale má ještě k tomu navíc ten dar-soucítit..pečlivý,komunikativní.. .je mi ctí být jeho pacientkou.

Pan doktor mal sluzbu pri porode mojho synceka. Mozem ho len a len doporucit, porod bol trosku urychleny a skoncil cisarskym rezom. Rada by som mu podakovala, za jeho rychle a profesionalne rozhodnutie. Vdaka tomu sme obaja v poriadku. Dakujeme

Nejlepší doktor jakého znám. Příjemný,velice pečlivý, vše vysvětlí.Opravdu profesionál.

Úzasný doktor, maximální péče.