MUDr. Radovan Novotný

Pediatr Více

Česká Ves 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro děti a dorost

Jánského 77, Česká Ves

Přiblížit mapu

E
Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost

Velmi doporučuji . Jsme velmi spokojeni s panem doktorem i sestřičkou,velmi vynikající a lidský přístup k pacientům i rodičům.

Včera jsme byli u nového pediatra a když jsme odešli z ordinace, měl jsem v očích slzy, slzy štěstí. Netušil jsem, že v našem regionu najdeme pediatra našich snů, nebo-li takového, jaký by měl ve skutečnosti být přístup k dítěti a rodičům, jakožto klientům běžně. Naše bývalá pediatrička nás neustále strašila, že nás musí nahlásit, že nechceme očkovat, aby se ochránila. Zdravotní sestra do nás také šila a obě se na nás dívaly jako na méněcené. Přečetl jsem jim pár vět z knihy Varovné signály očkování a zda si ji nechtějí přečíst. Dostal jsem arogantní odpověď, že jí to nezajímá a určitě to číst nebude. Na poslední návštěvě se partnerka cítila velice nepříjemně a pohrdání se nedalo přehlédnout. To byl poslední hřebíček do rakve této ordinace v Žulové. Hledali jsme tedy pediatra v okolí Jeseníku a nakonec narazili na MUDr.Novotného Radovana. Po telefonu jsme kontaktovali a s důvěrou se na něj můžeme obrátit. Po příchodu do ordinace jen příjemná atmosféra. Pan doktor i sestřička měli přístup k dceři(10 měs.) jako k vlastnímu dítěti a i s námi komunikovali velice hezky a šlo vidět, že to nebylo jen strojené, ale že se takto chovají běžně.

Pana doktora znám od roku 2000, kdy převzal do péče moji dceru Karolínu.
Karolína je nevidomá, autista, chodit začala až ve 3 letech. Už nikdy jsem neviděla tak citlivý přístup lékaře k dítěti, jako u něj. Zacházel s ní velmi jemně, dobře nám radil a mně i povzbuzoval v těch prvních chvílích, které musí člověk překonat, když má těžce postižené dítě. nikdy na něj nezapomenu. Od roku 2005 bydlím v Brně.