Tereza Augustová
Skvělí lékař, sestřička také vůbec sem necítila trhání zubů. Děkuji mockrát.
Tomáš H.
No operace čelisti s panem doktorem je fakt super, sice mám momentálně zánět v raně. Ale pan doktor dělá všechno pro to abych byl zase ok... Lidský přístup. A co mohu říct, že kdyby pan doktor byl zubař i na opravu všech zubů atd... Tak jsem u něho každý den... Doporučuji všem.
Filip B.
Trhání osmiček jsem odkládal, ale pan doktor odvedl absolutně precizní práci, místo jedné šli ven dvě na doporučení. Tohoto specialistu rozhodně doporučuji.
V. Č.
Pan doktor mi trhal všechny čtyři osmičky. Byl velmi profesionální a milý. I přes komplikace se spodními zuby si s tím skvěle poradil a zákrok byl skoro bezbolestný. Je na něm vidět, že profík. Velmi doporučuji!
Lida Helligerova
Dnes jsem byla na zákroku - odtranění zbylých kořenů po rozpadlém zubu.
MUDr. Mottl mě nadchnul po všech stránkách. Pokud bych mohla chodit k němu, něměla bych žádný důvod k obavám ze zákroku. Je profík, který ví co dělá a dělá to skvěle. Moc děkuji.
eliska, Svobodova
Chtela jsem si u pana Mottla nechat vyrezat jednu osmicku, nakonec me jeho fantasticky pristup presvedcil i o te druhe. Behem dvaadvaceti minut jsem zchudla dva zuby. Skoda, ze jich nemam vic, nechala bych si je od Mudr. Mottla trhat kazdy mesic. Je profesionalni, vi co dela a jeste se u toho umi usmat a byt prijemny. Nemam co vytknout, jsem nadsena. Vic takovych doktoru, jen vic.
Dekuji, Eliska
mike.benes
První moudrák šel jak po másle...skoro by se člověk těšil i na ten druhej, ale to zase ne :-)
Mike
Díky tomuto skvělému zubaři jsem se přestal bát zubařů. Je profesionální, milý a jeho zákroky jsou bezbolestné.
Nemohu si ho vynachválit. Doporučuju!
Můžu všem jen doporučit :-) Profesionální a milé jednání mě mile překvapilo.
doporučuji, profesionální přístup, bezbolestné trhání osmiček ... mohu doporučit