Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Artroskopie
V Úvalu 84, Praha
Klinika dětské a dospělé ortopedie a traumatologie 2. LF UK v Praze a FN v Motole
Diagnostické vyšetření
Operace šlachy
Ortopedické konzultace
Ultrazvuk
Vyšetření pohybového aparátu
V Úvalu 84, Praha
Objednání na dospělou ambulanci, kterou mám pravidelně každé sudé úterý. V případě zájmu o vyšetření se můžete objednat na tel. čísle. 224438828 v pracovní dny mezi 7-8h. Po objednání se dostavte v domluvený termín na dospělou ambulanci Kliniky dětské a dospělé ortopedie a traumatologie 2. LF UK a FN v Motole, patro -1 (mínus první patro), uzel A v modré budově pro dospělé. Vezměte si lístek "objednaný" a vyčkejte na zavolání sestrou. Průměrná čekací doba 30-60 min. Pokud je potřeba udělat RTG vyšetření (nezbytné pokud nebylo provedeno u nás v poslední době), tak je dobré přijít o cca 30min dříve před daným termínem.
Objednání na dětskou ambulanci: Jelikož nemám pravidelnou dětskou ambulanci je potřeba si zavolat v pátek mezi 7-8h si zavolat na 224433758 a zjistit od sester, kdy budu příští týden v ambulanci. V daný den se pak dostavit ideálně ráno kolem 7:30-8:00 na kartotéku (v přízemí) Dětské polikliniky FNM (bílá nová budova). Po registraci na kartotéce vyčkat zavolání sester, doplnění RTG pokud nebylo v poslední době provedeno a čekání v pořadí. Bohužel čekací doba na dětské ambulanci je vzhledem k množství akutních úrazů těžko predikovatelná. Většinou vezmu pacienty do 1-2 hodin, ale v některých případech i 2-5 hodin.
Zdeněk Klapuch, Praha
Stal se mi úraz, při kterém jsem si utrhl šlachu bicepsu. Po ošetření lékařem na ambulanci, jsem byl přeposlán do Fakultní nemocnice v Motole. Zde jsem byl ošetřen MUDr. Hudákem, vysvětlil mi rozsah mého zranění a doporučil mi operaci. Hned týž den jsem byl přijat do nemocnice a následující pracovní den panem doktorem Hudákem operován. Operace dopadla dobře a i jeho přístup k mojí pooperační léčbě byl příkladný. Dnes, 2 roky po operaci nemám žádné následky, ruka je plně funkční bez jakýchkoli následků. Musím ocenit jeho pečlivost a příkladný přístup ke mně jako k pacientovi. Mnohokrát děkuji panu doktoru Hudákovi za skvělou a příkladnou péči.
J.P
Trpěla jsem na vystřelující bolesti v oblasti zad a levé kyčle, které sa nám podařilo odstranit pomocí speciálních cviků. Dnes tak můžu opět šťastně a bez bolesti sportovať.
Alice T.
Pan doktor je velmi mily a krasne mi vse vysvetlil:-) cekaci doba byla prekvapive kratka. Velice dekuji pane doktore :-)
Kuba Mlčoch
Pan doktor mi s velkým zájmem pomohl až dokud jsme můj problém definitivně nevyřešili, jde vidět, že na pacientovi mu velmi záleží. Děkuji Vám pane doktore, cením si tohoto přístupu.
Šimon T.
Môžem len odporučiť. Problém nielen odstráni, ale aj vysvetlí, poradí ako mu nabudúce predísť. Na pacienta si nechá čas a nikam sa neponáhľa. Naviac sa aktívne zaujíma, ako sa po čase problém vyvíja. Perfektný odborník a dobrý lekár.
Peter H.
Vstřícny přístup a profesionalita na vysoké úrovni. V motole jeden z mála lékařu, kteří se opravdu zajímá o Váš problém a snaží se ho léčit efektivně nejdříve správným pohybem. Můžu jedině doporučit!
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den pani /pane doktore, před vice jak 6 tydny jsem dostal prudkou bolest v oblasti bederni pateře.Behem kratke doby se bolest presunula do leve nohy az ke kolenu.Nemohu pro bolest chodit, musim se zastavovat nebo si sednout.Noha mne boli i v noci, ze nemohu klidne spat.Beru silne prasky od bolesti a chodim na obstrřiky ke svemu obvodnimu lekaři nebo na neurologii.Citim, že mi noha slabne.Byl mi proveden rentgen pateře, ale do dnešniho dne mi nikdo z lekařů nestanovil diagnozu a příčinu mych potiží.Nedostal jsem od nich predepsane žadne masaže ani doporučeni na rehabilitaci.Hledam tedy lekaře,ktery nebude lhostejny k mym zdravotnim potižím a bude mit zajem mi pomoci a nařídi vhodnou therapii event.OP.Děkuji Vám předem za Vaši odpověd event.navrženi vhodneho lekaře,odbornika na ktereho bych se mohl obratit. V úctě a pozdravem
Vaše symptomy můžou být způsobeny útlakem nervového kořene mezi dvěma obratli při výstupu z páteřního kanálu. Tento druh obtíží se většinou dobře diagnostikuje a následně léči pomocí McKenzie metody, kdy se opakovanými pohyby uvolňuje tlak na nervový kořen, snižuje se nebo dokonce se odstraňuje bolest ze stehna, z hýždí a bederní páteře, zvyšuje se svalová síla a zvětšuje se rozsah pohybu páteře. Doporučuji se obrátit na zkušené McKenzie terapeuty např. v Certifikované McKenzie klinice Kladno.
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze