Loužecká
Je to pán doktor. Velice schopný, lidský a omí naslouchat. Pomohl mě postavit na nohy. A jsem mu zato moc v děčná. Škoda že jsem z daleka. Kdyby ne on. Tak nechodím a jsem v bolestech. Moc vám děkuji srdčně pane doktore. Ať vám bůh žehná
Marek Pilch
Už k panu MUDr. Hranickému chodím několik let. Oceňuji jeho zájem o pacienta, vstřícnost, ochotu, ale i laskavost a humor. Neumím si představit, že bych chodil k někomu jinému. Díky doktore :-)
M.Ž.
Je to lékař který má srdce na správném místě, nemůžu si ho vynachválit, chodím k němu ráda. Vše mi normálně vysvětlí co a jak, jak bude léčba probíhat atd. Obdivují i paní sestřičku která toho musí mít plné zuby když každý kdo přijde do čekárny nedělá nic jiného než, že neustále na ní klepou.. Oba jsou příjemní a vždy usměvavý, nestalo se mi že bych přišla k panu doktorovi a neusmál se. Z takového lékaře by si měli vzít i ostatní příklad... ☺☺☺
Dagmar Foulová
Velmi si pana doktora vážím. K pacientům je vstřícný a nepostrádá humor, vždy poradí a jeho diagnostické schopnosti nelze přehlédnout. Vždy okamžitě a ochotně řeší vzniklou situaci pacienta a používá selský rozum. Vše hezky česky vysvětlí a pokud je to v jeho silách zasáhne hned sám. Jen více takových lékařů ! Jen by se měl trochu šetřit, ať nám ještě dlouho vydrží. Jeho sestřička je profesionál s obdivuhodnou pamětí. Děkuji oběma za jejich péči.
Aleš Peter
Byl jsem měsíc v Hrabyni a tam mi všechno léčili elektrikou, přišel jsem k panu doktorovi, že mě bolí levý nárt, nemohl jsem si ani obout pomalu botu. Pan doktor kouknul, sáhnul a napsal recept, že infekce na kosti po třech dnech nárt přestal bolet a po týdnu jsem zjistil, že už nebolí ani záda. Moc děkuji. Je to pravý člověk na pravém místě. Děkuji. Ing. Aleš Peter.
Lucie G.
Úžasný pan doktor, poradí, pomůže, vyléčí :) Chodím teď k němu častěji a tím, že mě objednává na určitý čas, tak jsem velmi spokojená :)
valda.jan
cením si jej jako opravdového profesionála, ochotný, vstřícný, k pacientům komunikativní, jeho diagnostické schopnosti nelze přehlédnout, Měl by se asi více šetřit, ať nám dlouho vydrží je mé laické doporučení
Katka
Nejlepší doktor který existuje :-) všem doporučuji.
julieta.
je to nejlepsi lekař...ktery kdy ve VRATIMOVĚ sloužil--
Gröger J.
Přidávám se k většině, pan doktor i sestřička jsou velmi příjemní, co se týče mě neměl jsem žádný větší zdravotní problém. S tím s čím jsem přišel se ke mně vždy chovali příjemně. Manželka je zdravotně méně odolnější 2x jsem ji vzal k panu doktorovi a vždy ji pomohl tak, že byla brzy zdravá.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři v Novém Jičíně
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí