Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Mgr.Krista Balková
Jsem pacientkou MUDr.Frýborta více jak 10 let. Velice mi pomohl s opakovanými ušními problémy /zalehlé ucho, zadržování tekutiny ve středouší/.Díky jeho fundovanosti jsem nemusela jít na oparaci. Jsem mu vděčná za odborný a trpělivý přístup. Mohu jen chválit a každému doporučit.
Jana V.
Pan doktor na první návštěvě vypadal jako příšerný nesympaťák, což bylo i mé očekávání na základě informací od jiných lidí. Což se záhy ukázalo jako naprosto liché. Odborník na slovo vzatý, trpělivý, šikovný a profesionální. Pan doktor Frýbort je opravdu doktor s velkým D. A na to, že Vám řekne "Teď mluvím já, poslouchejte" :D si rádi zvyknete, když Vám skutečně pomůže. Tak jako mě.
Pepan
podnešní navštěvě pana doktora bych nejraděj všechny doktory nahnal k krumpáči a udělal jim co dělaj nam jeho arogance je bezedná doufám že i jemu se jednou stane to co mě.Pane jste skvělej umíte se krasně ohanět špinavejma tabulkama a koukáte jak z lidi vyrazit penize dik že jste mě vzal praci což v dnešni době je opravdu k usměvu který jste udělal což svědčí o vaši aroganci vuči lidem
Já si nemůžu naříkat - hlavně mi pan doktor velice pomohl v době před a po operaci.Je sice svůj, ale já bych neměnila
Aa
Kdyz jsem byla jeste male dite, jako jediny ze zastupu doktoru mi zjistil komplikovany zanet a vcasnou operaci zachranil zivot. Vzhledem k nizkemu veku si nepamatuji, jak vystupoval, ale po cetnych navstevach mi nezustal zadny negativni pocit.
Petra
Souhlasím s Lídou! Pravda,jsem dospělák, ale i tak jsem si dlouho nemohla najít k panu doktorovi cestu! Až po té, co jsem měla úraz , jsem přehodnotila! Milý, taktní, trpělivý, vše vysvětlil! Zařídil mi operaci na klinice a já jsem dnes v pohodě a vyléčená! Je to profesionál a že občas bručí?? Jsme přeci jen lidi, ne???
Lída Hrušková
My tedy máme zkušenosti dobré. Dcera byla odeslána pediatrem na vyšetření nosních mandlí -byl to mazec. Naše Eliška řvala jak tur. Je těžké dítě uklidnit,když má za sebou třikrát píchané uši a před sebou nepopulárního doktora s dlouhým drátem,který se jí chystá strčit do nosánku.
Nakonec jsme museli do Havl. Brodu na vyndání mandličky a do ouška jsme dostali drenážku. Pan doktor nám vše vysvětlil, ukázal a poradil se vším, na co jsme se ptali. Jsem matka zmatkářka, tragédka a ještě speciální pedagog,který ve svém životě viděl tolik poruch a problémů, že je automaticky vidí i u svého dítěte. Vše dopadlo dobře. Každý měsíc k panu doktorovi chodíme na kontroly a Eliška se moc těší. Sestřička je úžasná a k panu doktorovi má Elí respekt a pozorně ho poslouchá. když jí pokaždé vysvětluje, že se bát nemusí, že se jen podívá.
Máte pravdu v tom, že je někdy pan doktor nepříjemný, ale představte si zástup řvoucích malých dětí, které nechápou, že jediné, co ten pán v bílém chce, je jim pomoci.
Lída Hrušková