Juvi
Jedná se o lékařku, která o sobě tvrdí, že je kvalitní a nechá si za to zaplatit. Při objednání na určitou hodinu můžete i tak čekat 1 až 2 hodiny. Skončil jsem u ní dnes, když už neměla co vrtat začala mě nutit do návštěvy její dentálním hygieničky cca 1000,-Kč , když jsem řekl že na zubní hygienu chodím jinam kde zaplatím polovic, začala být sprostá a vyhodila mě a zrušila kartu. Takže palec dolů
Šínová
Pani doktorka vytrhla tzv. trn z paty me babicce. Zubni nahrada sedi perfektne a babicka opetovne muze plnohodnotne fungovat. Flexibilni pristup, i když jsem z daleka. Vždy jsem nasli reseni. doporucuji.
L.Bunova
Paní doktorka je profík. Přistup k pacientovi perfektní.. Kvalitní práce mluví za vše.
xgeronimo
Oceňuji kvalitní práci a vysvětlení všeho co mne čekalo na křesle. Mám krásný nový zub a ani jsem nevěřil, že to lze udělat tak, že ani nepoznám, který je pravý a který umělý. Mám zubní implantát a krásnou korunku. Pěkná práce, moc děkuji a doporučuji.
Dana Matúšová
K paní doktorce jsem chodila cca 20 let. Zuby mi dala do pořádku. Vím, že je dražší, ale její práce je kvalitní. Odešla jsem od ní před cca 3 lety a to z důvodu, že vždy jsem v čekárně strávila 3 - 4 hod. Urazilo mne, že v 8 hod. ráno měla naráz objednáno dalších 4- 5 pacientů. Od té doby nemám zubaře. Dobří nepřibírají a nekvalitním své zuby nesvěřím. /Vyzkoušela jsem další dva a hrůza. Plomba vydrží nejdéle týden, dokonce zub před plombou nevyvrtali/. Potřebuji vyměnit korunky, ale zřejmě to dopadne tak, že raději si nechám vytrhnout zuby. Myslím, že dobrého zubaře může posoudit jen ten, který neměl a nemá dobré zuby, což je můj případ.
Mirek
Jak se chová paní doktorka mě nezajímá.Pro mě je důležité,že práci rozumí a provede kvalitně i náročný zákrok.Mé ženě kdysi před 16 lety nejmenovaná zubařka odflákla přední korunky tak zle,že vypadala,jak hlodavec.Tato zubařka je vyhodila,vyléčila dásně a pak nasadila takové zuby,že dodnes nikdo nepozná,že jsou falešné.Takže co je lepší:zaplatit za zmetek,nebo zaplatit za kvalitně odvedenou práci???
Jan
změnil jsem zubního lékaře a už přes 5 let chodím k paní doktorce Karlíkové a jsem velmi spokojený, zachránila mi zuby ve spolupráci s dentálním hygienikem..a přístup je velmi lidský a starají se velmi dobře o malinké děti.
Bára D.
Od té doby, co mi předepsala paní "doktorka" prášek na uklidnění, jen skrz to, abych se nekroutila v křesle bolestí a nebyla roztřepaná, tak už jsem se tam vícekrát neukázala. A k dětem taky ten přístup nemá dokonalý.
Kolem této ordinace obloukem,paní zubařka dokáže nafakturovat zákrok pacientovi a ještě i pojišťovně a to i za malé dítě, osobní zkušenost!!!!
Kvalitní zubní lékařka.