ORL-DC s..o
V Jámě 1959/11, Děčín

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Pan Doktor je vstřícný a má zájem pomoci pacientovi, komunikuje s pacientem a má lidský přístup - nepovýšený. Objasňuje a vysvětluje nemoc, kterou pacient trpí a opět trpělivě vysvětlí léčbu. Při mojí návštěvě pana doktora jsem měl velmi dobrý pocit, tak by měl jednat každý doktor.

Umístění: ORL-DC s..o Bolesti uší celé rodiny

Pan doktor je pravý profesionál, sestra je také skvělá, chodíme k němu celá rodina. Mé malé děti se ho nebojí a vždy nám pomůže, vše vysvětlí, prostě super přístup.

Z

K tomuto lékaři chodím opakovaně již delší dobu. Vystupování lékaře je vždy milé a pokaždé udělá vše pro to, aby pacientovi co nejvíce ulevil od jeho zdravotních problémů. Naposledy mi hodně pomohl odbornou péčí (operací) i dobrým slovem při léčbě a odstranění zhoubného nádoru na nose. I přesto, že má stále plnou čekárnu, např. na rozdíl od lékaře s touto specializací, který měl svou ordinaci hned vedle, rád si počkám a neměnil bych. Kdyby to šlo, hodnotil bych jej jako ve škole známkou výborný.