Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
DKo
Paní doktorka asi byla fajn (chodila jsem k ni do sedmi let), ale nepozná zápal plic. Místo toho s jistotou u maminky rozpozná hysterii a u dítka snahu vyhnout se škole už v první třídě. Výsledkem bylo cca 5 zápalů plic za sebou během jednoho roku, celý rok napůl doma napůl v nemocnici a astma.
Markéta Zierlová
Paní doktorka je skvělá! Mám dvě děti a než jsem ji našla tvalo několik let po méně"kvalitních" doktorkách. Vždy umí poradit, je vstřícná a velmi zkušená. Kdyby takových lékařů bylo víc. Jsem šťastná, že jsme jí našli.
Maria Chylíková
Mám bohužel velmi negativní zkušenost s paní doktorkou. Poté co jsem se chtěla objednat na roční prohlídku syna a během objednání jsem uvedla, že syn má delší dobu vyrážku, která se objevuje a zase mizí, takže bych se o tom chtěla poradit, bylo mi sestřičkou řečeno, ať jdu na infekční kliniku a ne k praktickému lékaři. Upozornila jsem ji, že vyrážka rozhodně není infekční, že je to spíše kopřivka, přesto trvala na svém a řekla mi, že mohu jedině přijít v době, kdy se ošetřují nemocní pacienti. To jsem odmítla, takže mi bez toho, že by syna viděla, doporučila návštěvu jiného dětského lékaře a ukončila hovor. Přišlo mi to velmi neseriózní, samozdřejmě jsem ihned odešla se synem k jiné lékařce, která po telefonickém objednání neměla s prohlídkou žádný problém a nakonec u syna zjistila pouze místní podráždění způsobené pravděpodobně nějakým textilem.
Michala S.
Jeden z mála pediatrů, kteří vám na každou rýmu nepředepíší antibiotika. U mě, mé sestry a nyní i u mé dcery se paní doktorka vždy pokoušela a pokouší o léčbu nenarušující přirozenou imunitu, až po několika dnech, kdy nemoc neustupuje, či se stupňuje nasazuje "drsnější" antibiotickou léčbu, když je nutná. Paní doktorce jsem vděčná za její přístup i ohledně očkovacího schématu u malých dětí, je přístupná diskuzi a doporučuje i alternativní možnosti léčby než jen pilulky apod.
Jedna z nejlepších, né-li ůplně nejlepší pediatr v Plzni. Chodil jsem k od narození, nikdy nic nepodceňovala a vždy, když se jí něco nezdálo, tak mě hned posílala k různým specialistům. Rád na ni vzpomínám...
Paní doktorka ,,odchovala" od narození mě a mého brášku,který byl hodně nemocný a hodně mu pomohla!! Nyní jsem se k ní s radostí vrátila já jako matka dvou dětiček a jsme velice spokojení.Patří jí velký obdiv a velké díky za péči!!
Vynikající lékařka,milá,rozhodná,vždy velmi vstřícná.Perfektní diagnostik s lidským přístupem k dětem i rodičům.Jsme rádi,že takovou lékařku i sestřičku máme a vřele doporučujeme.Houdkovi
Paní doktorka odchovala obě mé děti, u malé přišla na závažné onemocnění a zachránila jí tím ledvinu, jednoznačně doporučuji i vzhledem k výbornému přístupu k rodičům i dětem.
Paní doktorka Chvátalová je milá a příjemná. S každou nejasnou diagnózou odešle malého pacienta ke specialistovi, nic nepodcení. Se vším ochotně poradí a na každého si udělá čas.
Je prostě nejlepší. O mě i o syna se stará výb
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni