Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

I
Umístění: Městská nemocnice s poliklinikou Uh. Brod, s.r.o. Jiný

K Mudr svitakovi chodím už několik let , nikdy žádný problém vše dokáže poradit vysvětlit . Čekám 4 mimi a pokaždé velice podrobně vysetri .. za mě jiného lékaře by sem nechtěla ,

Takhle kvalitní lékař a kvalitní člověk se nemusí v jedné osobě potkat vždycky, jsem moc ráda, že u pana dr. Svitáka se tak stalo. Bohužel jsem své první a vytoužené těhotenství musela ve 2. trimestru ukončit pro vývojovou vadu plodu neslučitelnou se životem. Pan doktor včas poznal, že není něco v nepořádku a všechno zařídil a choval se velmi empaticky. Říká se, že dobrý lékař se pozná až ve chvíli, kdy je něco v nepořádku a pan doktor obstál absolutně. Jsem moc ráda, že mohu docházet k němu a že je. Kéž by všichni lékaři byli takoví...

Lepší doktora jsem opravdu neviděla. Velmi příjemný, profesionální. Jediný doktor ke kterému se fakt těším a se kterým se i zasměju :-) Sestrička milá, příjemná a ochotná.

Spokojenost. Nikdy jsem nemusela naštěstí řešit nic vážnějšího. Jako puberťačka jsem k němu šla trošku s obavami, naštěstí je skutečný profesionál, nemusím se bát mluvit o čemkoli. Podle maminky prý byl i jako praktikant v nemocnici, když jsem se narodila :)

U mudr.Svitáka jsem byla jen jednou,přístup fajn,dokázal se vžit do problému pacientky. Jediný problém je v sestřičke,je asi rasistka protože jak zjistila,že jsem Slovenka začala se ke mě chovat jak k odpadu už jsem se tam víc neukázala

Ano nejlepší, opravdu nejlepší doktor kterého znám.Dokáže poradit a navíc je velmi příjemný, lidský, rozumí ženám.Sestřička taky velmi milá, hodná a moc hezká

vynikajicí lekař na jedničku. chodím k němu již asi pět let a vždy je ochotny a usměvavy.poradí i když je třeba i po telefonu.díky za něj

N

pan doktor i sestřička jsou opravdu skvělí!

Včera jsem byla poprvé na ultrazvuku s našim kuřátkem a paráda. Aniž bych ho musela o něco žádat, udělal mi ultrazvuk i v 3D formě, dokonce mi fotečku sám od sebe vytiskl, také v 3D. Vše mi ukázal a vysvětlil. Milý,ochotný, chtěla bych ho mít u porodu.

Moc příjemný a skvělý odborník. Vždy se k němu moc těším. Martina