Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
lidpatrik
K panu doktoru Sekvardovi není snadné se dostat, ale poskytuje stoprocentní péči a vše, co lze, je u něj hrazeno ze zdravotního pojištění. Pocit informovanosti je též perfektní. Navíc má smysl pro humor a zároveň mu záleží na každém pacientovi. Osobně mohu říct, že lepšího zubaře si člověk ani nemůže přát.
Kateřina
Zásadně doporučuji!!! Pan doktor je odborník a hlavně člověk na správném místě. Umí pracovat nejen s dětmi a pacienty, ale nejde si nevšimnout i velmi hezkých pracovních vztahů v ordinaci.Všem sestřičkám a lékařům patří velké poděkování za milou atmosféru a profesionální přístup . Vřele doporučuji
Horse
Perfektní,téměř bezbolestná práce!!!850% spokojenost!Neobvykle vstřícný doktor i ostatní pracovníci.Lepšího neznám.Horse.
Kopecka Lenka
je to velmy dobry zubar
Šikovný, rychlý, levný, vstřícný ;-) Jsem s ním spokojen.
Vždy jsme na odstranění 1 kazu čekala půl roku. Po té době se kaz rozšířil na na další zub, takže furt to samé dokola. Ještě, že jsme přestoupila k jinému zubaři. To co panu Sekvardovi trvalo 3 roky, zvládl nový zubař za 3 týdny!
Už jsem píši pro druhé. Opět samá chvála,protože se pan doktor postaral o mou těhotnou ženu a vše je v naprostém pořádku. Přístup,péče a personál vše na jedničku. Opravdu můžu maximálně doporučit.
Jakub Šebesta
Dobrý den všem, souhlasím s kladným hodnocením a zásadně doporučuji!!!
Pan doktor je odborník a hlavně člověk na správném místě. Umí pracovat nejen s dětmi a pacienty, ale nejde si nevšimnout i velmi hezkých pracovních vztahů v ordinaci.Všem sestřičkám a lékařům patří velké poděkování za milou atmosféru a profesionální přístup.S pozdravem Gabriela.
Jakub Šebesta
Úžasný zubař, který mě dal dohormady.Jsem mu moc vděčný za to jak skvěle mé zuby teď vypadají. Má úžasný tým sestřiček,které jsou vždy příjemné a taky jim to sluší :)
U pana doktora v ordinaci se vždy cítím jako bych byl v dobré rodině,kteří se o mě královsky postarají.
eva
Pan doktor je vyhlášeným zubařem již léta, má skvěle zařízenou ordinaci a neustále se vzdělává. Je vždy příjemný a umí to s dětmi. Bohužel má vždy plno, protože takových odborníků je málo a lidé se k němu sjíždějí z dalekého okolí. Ve chvíli, kdy se k němu dostanete, věnuje se vám s maximální péčí, beze spěchu nebo netrpělivosti, dokud není výsledek perfektní. Vřele doporučuji.