MUDr. Radmila Pinďáková

Privátní praktická lékařka

Komenského 10, Slavičín

Přiblížit mapu

Umístění: Privátní praktická lékařka • Jiný

Paní doktorka i sestřička jsou moc milé a profesionální. Celkové osobní vystupování je moc příjemné. Jen je často velmi těžké se do ordinace dovolat, někdy to trvá až hodinu, tedy přes 5 pokusů se dovolat.

Doporučuji všem, příjemné jednání, ochota pomoct, milá sestřička dotváří atmosféru pro kterou se k nim chodí s radostí

Velice milá a hodná paní doktorka i sestřička,které mi vždy pomohli a velmi ochotně a dobře poradili.Rád vzpomínám i na Dr.Horáka,měl podobný přístup.Vřele doporučuji,mohu tam jít vždy v klidu a ne jako u jiných,rádoby zdravotníků,s nepříjemnými,drzími a ospalými sestrami,které jsou akční a v ordinaci prskají jen při snižování platů.

Skvělý přístup k pacientům, a hlavně dobrá lékařka :-)

Paní doktorka, je velmi příjemná a milá, ochotná vyslechnout a poradit. Vždy mi dobře poradila a vyléčila:)

Vynikající, příjemná, ochotná poradit,tak by to mělo vypadat.Taktéž zdravotní sestra.

Velmi dobrá apříjemná lékařka.

vynikající lékařka i zdravotní sestra. Moc rád tam zajdu

Výborná lékařka,milá(je příjemná i za svou zdravotní sestru...)

Výborná velmi příjemná a vždy ochotná lékařka,škoda jen že tu není i hodnocení zdrav. sester*