Žerotínovo nám. 6, Brno-střed, Brno
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Šárka
Nechápu zdejší špatné recenze.
Chodila jsem k ní do svých 19ti let a nemohu říct křivého slova, právě naopak. Měla jsem období po mononukleóze, kdy jsem vlivem snížené imunity měla snad všechny kožní nemoci, co existují, až Paní Kolybelníková mne všeho zbavila + jsem si vždy odnesla plnou tašku vzorečků drahé lekárenské kosmetiky. Byla milá, usměvavá a vždy mi doslova rozjasnila den.
Já doporučuji všemi deseti.
SJ
Dnes jsem se synem navštívila paní doktorku kvůli tomu, že se synovi na bradě objevil hnisající zánět spojený se silným otokem krku. Jednalo se tedy o akutní stav, který dle mého názoru vyžadoval rychlou návštěvu lékaře. Paní doktorka odmítla syna ošetřit s tím, že mu bylo před měsícem 19 let a ona je pediatrička. Když jsem ji prosila, ať se na syna alespoň podívá, zda jeho stav snese odklad, řekla, že se na nic nebude dívat, ať si jdeme jinam. Pro dokreslení uvádím, že v ordinaci ani v čekárně nebyl jediný pacient, bylo zcela prázdno a nejednalo se tedy o situaci, kdy by paní doktorka měla nadmíru práce.Sestřička nás tedy poslala k jiné, taktéž dětské dermatoložce, která syna bez problému ošetřila jako akutní případ i přes to, že měla objednané pacienty.
Paní doktorku tedy nedoporučuji, její přístup k pacientovi je zcela neprofesionální.
V cekarne v Bilem dome jsme dlouho necekali. Pani doktorka je moc hodna a mila a ona i sestricka se k dceri chovaly moc pekne. To je ale bohuzel jedine pozitivum. Co se tyka profesniho pristupu tak hruza. Pani doktorka se na dane misto temer nepodivala a vyjmenovala ctyri ruzne veci co by to mohly byt a nakonec rekla, ze vlastne nevi co to je, mame prijit za mesic na kontrolu a pak pujde dcera (vek rok a pul!) na chirurgicke odstraneni v plne narkoze... Nastesti jsme sli do Detske nemocnice, tam dceru prohledli, udelali ster, diagnostikovali a zavedli lecbu. Pani doktorku Kolybelnikovou rozhodne nedoporucuji.
Upravit nebo spravovat profilDermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Dermatologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně