Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Gabriela Baris
Paní doktorka mě ošetřila na pohotovosti ve Vítkovické nemocnici.Byla jsem velmi překvapená profesionálním ,vstřícným přístupem.Milá, příjemná, stejně jako sestřičky, které ten den sloužily.
K.Gatnarová
U paní doktorky jsem byla dnes poprvé, byla jsem překvapená milým a příjemným chováním, profesionálním přístupem. Nemohu vytknout vůbec nic. Poslala mě na další vyšetření a infúze.Jsem spokojená,mohu jen doporučit.
Vojta
Tak nevím, jak hodnotit - tato paní doktorka převzala ordinaci na ulici Nádražní po Mudr, Svrčinové, která fungovala naprosto bez problémů. Ovšem tady se ordinuje pouze středa od 7-17 hodin (jen objednaní pacienti), a čtvrtek od 16-20 hodin (externí návštěvy, konzilia a opět objednaní pacienti). Jenže když se chcete objednat a voláte na uvedené telefonní číslo na ceduli ordinace, nikdo to nezvedá ani v ordinační hodiny, natož mimo ně. Takže je asi něco špatně a měl by se nad tím někdo z ordinace zamyslet.
Upravit nebo spravovat profil- Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě