A. M.
Paní doktorka moc hodná, snaží se vždy problém vyřešit co nejohleduplněji k pacientovi. I když má nějaké speciální požadavky, nebo se bojí. Skvěle si s ní i popovídáte, takže odvede pozornost od zákroku. Ale zbytečně nezdržuje, objednání vždy na čas, nikdy žádné zpoždění. Jsem velmi spokojená a i když jsem se přestěhovala do Brna, za paní doktorkou ráda zajedu. Nechci měnit.
Lenka T.
Zubaře jsem se vždy bála, ale paní doktorka to svým přístupem k pacientovi změnila. Je příjemná, milá, ochotná... Zákrok vždy vysvětlí. Při poslední návštěvě mi zachránila zub před vytržením. Je prostě super, stejně tak i sestřička.
Zuzana
Paní doktorka je skvělá,chodíme k ní se synem několik let a jsme oba spokojeni. Škoda, že nepřibírá nové pacienty.Hned bych jí doporučila několika známým.
Endy Anaj
Sympatická, ochotně vše dobře vysvětlí.Nečeká se dlouho.Chodím tam už přes 10 let a je pořád stejně ochotná.
Dominika
Paní doktorka je veli ochotná,milá a vstřícná.Na ošetření u ní nečekáte a vždy odvede perfektní práci.Ceny jsou také přívětivé.
Paní Dr, je vzdy ochtná, mila avstřícná. Obdivuji s jakým klidem vždy ošetřila naše děti,které nebylo vůbec jednoduché udržet na křesle.Jsem s mamželem -a sposta našich přátel/velmi spokojena s estetickým výsledkem její práce
Jsem velice spokojena, paní doktorka je velice příjemná,citlivá a nenechá Vás trpět. Už chodím k Mudr. Waisserové 10let a nikdy mě nic nebolelo při zákroku jako v jiných ordinacích.
rychlá, pečlivá a přitom bere ohled na citlivost.
Paní doktorka je skvělá,super ženská.Je důsledná,vše vysvětlí.Čekací doba žádná.Je velmi trpělivá a usměvavá.Sestra je taky super.Díky paní doktorce jsem přestala mít strach ze zubařů,takže holky,jen tak dál.
K paní doktorce chodím už hodně let a mám proto ještě hodně zubů,umí uklidnit a jsem s ní velice spokojená,jen bych neměla být takový lajdák a opravdu tam chodit na prohlídky zubů podle doporučení.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích