Ráda budu vaším souputníkem na cestě životní změnou, kterou si přejete udělat, a budu se s vámi spolupodílet na řešení, které bude to nejlepší pro vás.
Stejně tak pro vás budu ráda prostředníkem, díky kterému si pravidelně vyhradíte v kalendáři čas jen a pouze na sebe a svůj život.
S klienty se setkávám osobně v Plzni na Doubravce. Poskytuji dopolední, odpolední i večerní termíny primárně v prvních třech dnech pracovního týdne. Pokud si se mnou chcete domluvit termín na konzultaci, neváhejte mi napsat zprávu s žádostí o seznam volných termínů. Není nutné mi popisovat problém, který řešíte, pokud vám to bez osobního kontaktu není příjemné.
Mám absolvovaný roční výcvik v (ericksoniánské) hypnoterapii zaměřené na řešení. Aktuálně jsem v navazující části studia psychologie (FF UP) a psychoterapie (terapie zaměřená na řešení). Jsem způsobilá jako pracovat individuálně pod výcvikovou supervizí.
Při zájmu o spolupráci se mnou mne můžete kontaktovat mailem.
Psychologické poradenství • Od 1 000 Kč
Individuální terapie • Od 1 000 Kč
Párové poradenství • Od 1 600 Kč +1 Více
Terapeutická konzultace • Od 1 000 Kč
Zobrazit ostatní profily terapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologické poradenství
Ostatní služby
Individuální terapie
Párové poradenství
Od 1 600 Kč
Terapeutická konzultace
Všechno bude v pořádku
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Bc. Radka Výborná? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor