Zubní ordinace
Nádražní 19, Staňkov

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Strašný zubař, nejhorší zkušenost...Vše velmi bolestivé, bez citu, uděláno špatně.. Když jsem přešla k jiné zubařce, musela mi předělat všechny plomby.. Opravdu nedoporučuji!!

Začala jsem k ní chodil po dovršení 18ti let. Všechny plomby, které mě udělala mě za pár měsíců vypadly. Zuby se spravovaly pořád dokola a nikam to nevedlo. A tak jsemse přeregistrovala do fakultky v Plzni Lochotíně a sem již několik let dojíždím. Ačkoli tam dojíždím více než 30 km, nelituji. Teprve zde jsem pochopila jak má vypadat péče o moje zuby. Hned po kontrole mě objednávají na další preventivní kontrolu. Při každé prohlídce, která je naprosto důkladná se ještě navíc věnují zubní hygieně. Díky tomu, že mě ukázali v praxi jak se mají správně čistit zuby jsem se definitivně zbavila zubního kamene, ketrý mě do té doby trápil. Naprosto profesionální přístup a péče. A všechny plomby mě drží již několik let. Předělali mě totiž úplně všechny zuby od doktorky Štrbíkové. Bohužel ne každý může za doktorem dojíždět. Já jsem ráda, že mohu a nemusím vzít zavděk tomu co mám poblíž.

Zřejmě nejhorší zkušenost s lékařem v mém životě. Já vím, že za nedostatek stomatologů nemůže, ale říct pacientovi, že jeho problém bude ten měsíc do návštěvy dle objednání "muset vydržet" a nechat situaci dojít do stavu, kdy je možný už jen radikální zásah, asi není úplně správné řešení. Stejně jako se mi zdálo otřesné, když mě sestřička žádala, abych paní doktorce nepověděla, že to ona mi poradila přijít ráno na pohotovostní ošetření. Trochu podezřelé se mi také zdálo, že necelého půl roku po pravidelné kontrole se mi zub rozpadl působením velkého kazu. Že by tam při té kontrole ještě nebyl? Péči paní doktorky jsme vzdali poté, co se podepsala na zdravotním stavu naší dcery. Měla jsem tenkrát opravdu velmi blízko k řešení oficiální cestou s žádostí o odškodnění. Je to jediný lékař, o kterém si skutečně myslím, že by měl praxi ukončit.