MUDr. Radka Šmrhová

Zubař Více

České Budějovice 1 adresa

Zdravotní středisko U Tří lvů
U Tří Lvů 294/4, České Budějovice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Já osobně si myslím,že je pouze drahá a příjemná,ale o šikovnosti tu nemůže být řeč,vše co nám kdy draze opravila opět vypadalo.Dobré jméno jí dělá zřejmě jen pan doktor Tesař,který šikovný opravdu je.

Jednoduše nejlepší...Měla jsem strašný strach ze zubařů a díky tomu jsem nebyla 5 let nikde až jsem dostala číslo a řekla jsem si ok zajdu tam...Teď??Připadám si tam jako v bavlnce.Co se týče peněz kdo chce mít luxus ať si připlatí asi jako za všechno.

Smekám, mistr ve svém oboru!
Jo jo, kdo umí umí. A to rád zaplatím!

Milá, sympatická, velmi pečlivá s úžasným přístupem k všem pacientům dospělým i dětským. Sám mohu posoudit, jelikož navštěvuji paní doktorku i s dcerou a opravdu si nemůžeme na nic stěžovat. A že je drahá? Zde jsem se přesvědčil, že to za co si platím je potom vidět na kvalitě provedené práce. Závěrem jen to, že paní doktorku mohu pochválit a vřele doporučit dalším potenciálním pacientům.

Šikovná asi celkem je, ale taky hrozně drahá.

Jedním slovem výborná! Obešla jsem spoustu zubařů, ale takovýhle přístup k pacientům má málokdo. Milá, pečlivá a empatická. K dětem má neskutečně citlivý přístup, vždy řekne co bude dělat a na co se připravit. A výsledek její práce? Perfektní! Více takových doktorů a nemuseli bychom se bát zubařů.