Těším se na setkání. S pozdravem Radka Porubová
Individuální psychoterapie • 1 000 Kč
Individuální psychoterapie
Jak fungují ceny?
Marcela
Celkově jsem byla velmi spokojená, nemám bližších podrobností, které bych chtěla uvádět.
Kateřina Knížková
Sezení bylo v pořádku, magistra Porubová je moc ochotná a milá. Vysvětlí vše dopředu. Mohu doporučit. :)
Marie
Paní Porubová je pro mě osoba na správném místě. Mám problém o některých věcech mluvit, ale dokážeme to spolu překonat. Je velmi empatická a vnímavá.
Její nadhled, vysvětlování a pojmenovávání pocitů vyvolaných životními situacemi ve mě dokáže některé obavy úplně rozpustit a lépe pochopit sama sebe. Po její návštěvě se cítím vždy lépe a to dlouhodobě. Nevyspím se z toho do druhého dne, což se mi u minulé psycholožky bohužel stávalo.
Mirka
Paní psychoterapeutka je velmi empatická, laskavá a chápající. Umí opravdu dát návod, jak řešit situaci, která vás trápí.
Iva
Paní Radka Porubová je skvělá! Má moderní lidský přístup, komunikuje a dává mi zpětnou vazbu. Je empatická, vnímavá, energická, ale klidná a velmi přátelská. Na naše sezení se vždy upřímně těším, nemám zábrany se svěřit, důvěřuji jí a vážím si našich setkání. Velmi doporučuji!
Eva
Skvělá, empaticka, profesionální, respektující, doporučuji
Kateřina
Paní terapeutka je velmi milá a empatická. Pomohla mi v náročné životní situaci, po každém sezení odcházím s úlevou. Děkuji.
Klára
Jsem teprve po své první návštěvě, ale už teď vím, že u paní psycholožky chci zůstat. Větší úlevu jsem po svěření se svými pocity a problémy nikdy neměla a těším se na další sezení, i když bude plačtivé, protože vím, že mi někdo dokáže poradit. Děkuji Vám.
Petr Vajrauch
Maximální účinnost, maximální spokojenost s dosaženými výsledky ,všechno si perfektně sedlo.
David
Úleva když má člověk komu říci své trápení. A poslechnout i i názor nezávislého člověka.
Deprese v Českých Budějovicích
Vztahová krize v Českých Budějovicích