Dobrý den, před objednáním na první psychoterapeutické setkání si pročtěte informace na webu https://porubova-psycholog.cz/
Těším se na setkání. S pozdravem Radka Porubová

psycholog a psychoterapeut Mgr. et Bc. Radka Porubová
U Tří lvů 294, České Budějovice 6, České Budějovice

Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Individuální psychoterapie

1 000 Kč

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
Umístění: psycholog a psychoterapeut Mgr. et Bc. Radka Porubová individuální psychoterapie

Celkově jsem byla velmi spokojená, nemám bližších podrobností, které bych chtěla uvádět.

Návštěva ověřená

Sezení bylo v pořádku, magistra Porubová je moc ochotná a milá. Vysvětlí vše dopředu. Mohu doporučit. :)

Návštěva ověřená

Paní Porubová je pro mě osoba na správném místě. Mám problém o některých věcech mluvit, ale dokážeme to spolu překonat. Je velmi empatická a vnímavá.
Její nadhled, vysvětlování a pojmenovávání pocitů vyvolaných životními situacemi ve mě dokáže některé obavy úplně rozpustit a lépe pochopit sama sebe. Po její návštěvě se cítím vždy lépe a to dlouhodobě. Nevyspím se z toho do druhého dne, což se mi u minulé psycholožky bohužel stávalo.

Návštěva ověřená

Paní psychoterapeutka je velmi empatická, laskavá a chápající. Umí opravdu dát návod, jak řešit situaci, která vás trápí.

I
Návštěva ověřená

Paní Radka Porubová je skvělá! Má moderní lidský přístup, komunikuje a dává mi zpětnou vazbu. Je empatická, vnímavá, energická, ale klidná a velmi přátelská. Na naše sezení se vždy upřímně těším, nemám zábrany se svěřit, důvěřuji jí a vážím si našich setkání. Velmi doporučuji!

E
Návštěva ověřená

Skvělá, empaticka, profesionální, respektující, doporučuji

Číslo ověřené

Paní terapeutka je velmi milá a empatická. Pomohla mi v náročné životní situaci, po každém sezení odcházím s úlevou. Děkuji.

Návštěva ověřená

Jsem teprve po své první návštěvě, ale už teď vím, že u paní psycholožky chci zůstat. Větší úlevu jsem po svěření se svými pocity a problémy nikdy neměla a těším se na další sezení, i když bude plačtivé, protože vím, že mi někdo dokáže poradit. Děkuji Vám.

Návštěva ověřená

Maximální účinnost, maximální spokojenost s dosaženými výsledky ,všechno si perfektně sedlo.

Návštěva ověřená

Úleva když má člověk komu říci své trápení. A poslechnout i i názor nezávislého člověka.