Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
Simona
Skvělá lékařka a odbornice, na pacientech jí záleží, vše vysvětlí. Dělá opravdu maximum pro pacienta. Po špatné zkušenosti z Revmatologického ústavu jsem velice spokojená. Děkuji.
Gabriela
Úžasná lékařka. Pečlivá a velmi příjemná. Se zájmem o všechny Vaše problémy. Vřele doporučuji a paní doktorce za její přístup moc děkuji.
votum
Velmi pečlivá, empatický přístup k pacientovi, důsledná a důkladná při všech vyšetřeních, skvělá lékařka. Jsem jí velmi vděčný.
Konečně po létech marného hledání lékařka se srdcem na pravém místě, velmi pečlivá, na odborné výši, empatická, s velkým zájmem o pacienta a jeho problémy. Vřele doporučuji.
Dobrý den,je to nejlepší lékařka s jakou jsem se setkala,jsem špatný pacient a přesto jsem se u paní doktorky cítila dobře.Takový přístup k pacientovi jaký má paní doktorka je dokonalý a i jako specialista je co mohu hodnotit vynikající.Děkuji Ligenza Žofie
Souhlasím se všemi uvedenými pozitivními názory - osobní přístup, důsledná diagnostika, člověk se u paní doktorky Kucharské cítí velice příjemně. Elena Pánková
Pani doktorka ma takovy pristup, jaky by meli mit vsichni doktori. U ni ma clovek opravdu pocit, ze doktor je tu pro lidi a ne lidi pro doktora. S pani doktorkou mam jenom ty nejlepsi zkusenosti. A to jak s kvalitou pece, tak s komunikaci a vstricnosti.
Paní doktorka patří mezi velmi pečlivé lékaře s lidským přístupem. Vždy se snaží pro pacienta udělat maximum. Věnuje mu tolik času kolik je potřeba.
Přestěhována na Senovážné nám.Praha 1,velmi pečlivá a příjemná lékařka
Eva K
Paní doktorka Kucharská je velmi pečlivá lékařka. Věnuje pacientovi tolik času kolik je potřeba. Snaží se nic nezanedbat a detailně probírá veškeré obtíže a následně doporučí potřebnou léčbu. Jsem s ní velmi spokojena!
Revmatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Revmatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze