Jmenuji se Radka Hrbková a naleznete mne v lékařském zařízení Medicentrum a.s. v centru Berouna, kde působím od roku 2021 jako fyzioterapeut v ambulanci místní rehabilitace.

Zaměřuji se zejména na pooperační a poúrazové stavy, ale vždy se snažím najít řešení i jakýchkoli dalších poruch pohybového aparátu. Nejvíce se zajímám o problematiku péče o jizvu, které se věnuji již od studia na vysoké škole.

Neváhejte mne kontaktovat přímo do ordinace. Kontakt naleznete na webových stránkách Medicentra Beroun a.s.

Ordinační hodiny:
Po: 8:00-15:00
Út: 8:00-15:00
St: 8:00-15:00
Čt: 8:00-15:00
Pá: 8:00-12:00

Těším se na naši budoucí spolupráci.

Ostatní služby

Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. fyzioterapie

Paní Hrbková je úžasná fyzioterapeutka, která mně zase postavila na nohy:). Snažila se vše podrobně vysvětlit. Byla jsem s rehabilitací moc spokojená. Paní Hrbkovou vřele doporučuji. Je to člověk na svém místě. Děkuji jí za to.

Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. fyzioterapie

Paní doktorka je úžasná, i cvičení pomáhalo, můžu jen doporučit

Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. fyzioterapie

Paní Hrbková je úžasná fyzioterapeutka přesně na svém místě, se zájmem o pacienta a snahou pomoci. Milá, empatická, precizní. Pomohla mi při blokádě bederní páteře, navrhnula vhodné cvičení. Vřele doporučuji.

E
Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. fyzioterapie

Vřele doporučuji! Paní fyzioterapeutka je nejen velice milá a příjemná osoba se skutečným zájmem o pacienta, ale hlavně odborník na správném místě. Dokázala poradit, vysvětlit a když jsme během cvičení objevily další oblast, která by mohla způsobovat mé potíže doporučila mi jinou specialistku - prostě se zbytečně nepouštěla do něčeho co je mimo její odbornost, ale i tak mi dokázala poradit. Za mě perfektní komplexní přístup.

Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. diagnostické vyšetření

Slečna Hrbková má zázračné ruce, najde problém, poradí cvičení, doporučí pomůcky, které skutečně uleví, pomůže, až uzdraví. Je milá, vstřícná, příjemná, zkrátka anděl. Velice a od srdce děkuji za pomoc !!

G
Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. fyzioterapie

Doporučuji na 100%. Pozitivní přístup, konečně někdo vyslechl mé problémy a nedostalo se mi odpovědi "to patří k Vašemu věku". Zlaté ruce, vše opraveno, bolest a brnění rukou zmizely. Při každé návštěvě nové cviky, které byly perfektně vysvětleny. Moc děkuji za vše.

E
Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. pooperační rehabilitace

Paní Hrbková je skvělá fyzioterapeutka. Pomohla mi po operaci kolene. Vždy pozitivní, vše vysvětlila, poradila jak cvičit. Je velice milá, trpělivá, inspirativní a povzbuzující.
Mohu všem doporučit.

Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. rehabilitace

Paní Hrbková mi velice pomohla. Docházela jsem k ní na rehabilitace po tom kolečku vyšetření co jsem absolvovala. Zajímala se o veškeré podrobnosti a snažila mi co nejvíce ulevit od bolesti. Na konci rehabilitace jsem se cítila znovu ve své kůži a cviky co mám od paní Hrbkové se snažím pravidelně cvičit. Samozřejmě mám občas výpadek, ale když se mi znovu začne ozývat bolest v bedrech, tak tyto cviky mi zaručeně uleví. Moc děkuji za pomoc a vřele doporučuji. Zatím můj nejlepší fyzioterapeut.

Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. fyzioterapie

Slečna Hrbková je nejen neskutečně milá a pozitivní, ale je i skvělá fyzioterapeutka. Je trpělivá a vše krásně vysvětlí. Nejen to,jak cviky provádět, ale ukáže a vysvětlí Vám i proč. Navíc Vás podpoří i psychicky a budete od ní odcházet s úsměvem na tváři :)

Umístění: Medicentrum Beroun, spol. s r.o. fyzioterapie

Tohle děvče je poklad. Milá, s úsměvem na tváři. Její zlaté ruce mi pomohly s bolestí ramene a také větší části zad. I když někdy byla procedura bolestivá, výsledek byl nadočekávání. Už po první návštěvě jsem zaznamenala výrazné zlepšení. Vřele doporučuji!