Tímto chci paní doktorce moc poděkovat. Není sice můj zubař, ale byla jsem u ní dnes na pohotovosti. Takoví by měli být všichni zubaři. Je to první člověk, který mi dokázal dát injekci tak, že jsem jí necítila, má velmi lidský přístup a je velmi pečlivá. Děkuji!
Pokud se nepletu, tak již odešla do důchodu...
fantastická, pečlivá, lidská.
Vždy jsem měl hrůzu jen jít na kontrolu, jelikož v dětství zubaři z hororu typu Fialová mne dostali tam, kde jsou jen noční můry. Asi v 17-ti letech jsem poprvé seděl u bohyně mezi zubaři Drašnarové a ani opravu plomby, pod kterou byl můj největší kaz, jsem i bez umrtvení necítil bolest. Její přístup i zákrok sám zachránil můj chrup a tímto Vás i prosím paní doktorko:"neodcházejte do důchodu, i když si ho jako málokdo zasloužíte!"
Vám vděčný Jiří Bílek
vřele doporučuji,anděl mezi stomatology,větší pečlivost stran lékaře z tohoto oboru jjsem nezažila.Mohu jen DOPORUČIT,ale je nás moc a naše paní doktorka má jen jeden pár rukou i nohou.Přeji do Nového roku hodně zdravíčka a sil na nás pacienty.Moc za vše děkuji Stephania
Hanka
Paní doktorka i sestřička Martina jsou opravdu skvělé !
Katka Z.
Super, super, super... Od te doby, co chodimk pani doktorce, se zubare nebojim. Veskere zakroky jsou provedeny profesionalne, i ta bolest se da zvladnout a z ordinace vzdy chodim s usmevem. Moc dekuju...
Marie
Paní doktorka je hodná, vstřícná bohužel jen někdy - napřílad se mi stalo, že jsem měla dva kazy, protože ale paní doktorka spěchala, vyvrtala mi jen jeden s tím, že ten druhý půl roku počká. Obávám se také, že nepoužívá nejmodernější metody a přístroje.
M.K.
Skvělý přístup k pacientům.Co se týče dětí, mé děti k paní doktorce chodí rádi ,dobrovolně a vůbec se nebojí.Lepší Paní zubařku jsem neměla.
Helena K.
Paní doktorka je velmi laskavá ,vstřícná a komunikativní.Synové do její ordinace chodí od útlého dětství. Na pravidelnou prohlídku se snad i těší.Vděčím jí za hodně, nemají z návštěvy žádný strach, což se o mě díky zkušenostem z dětství vůbec říci nedá.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Liberci